• PRO TV
  • Adelina Pestrițu, momente de groază în trafic: „Aproape am făcut un atac de cord la semafor”

Adelina Pestrițu, momente de groază în trafic: „Aproape am făcut un atac de cord la semafor”

Adelina Pestrițu, momente de groază în trafic: „Aproape am făcut un atac de cord la semafor”

Adelina Pestrițu a trecut prin momente de panică la semafor, după ce a văzut ce se afla pe mașina din fața sa.

Adelina Pestrițu a avut parte de șocul vieții ei în trafic în urmă cu puțin timp. Vedeta a trecut prin momente de groază, asta după ce, preț de câteva secunde, s-a confruntat cu o stare de confuzie totală. Aflată la volan, la semafor, bruneta a observat ceva mai puțin obișnuit pe mașina din fața ei. Mai exact, aceasta a observat pe geamul mijlocului de transport în comun mai multe siluete, care au dus-o imediat cu gândul la faptul că ar fi niște fantome.

Ulterior, Adelina Pestrițu și-a dat seama ce se întâmplă de fapt și s-a decis să le arate și urmăritorilor săi din online. Este bine cunoscut faptul că vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare și își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața ei.

În imaginea postată de aceasta pe o rețea de socializare se poate observa mai multe siluete pe geamul mașinii din fața ei, ulterior și-a dat seama că figurile pe care le-a observat erau doar niște urme lăsate în urma unui afiș lipit pe geam. 

Adelina Pestrițu nu s-a putut abține și a făcut haz de necaz pe seama celor întâmplare în trafic.

„Vă rog mult să nu mai omiteți să ștergeți și urmele afișelor după ce le îndepărtați, că aproape am făcut un atac de cord la semafor.”, a scris Adelina Pestrițu în mediul online. (VEZI POZA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS)

Sursă foto: Instagram 

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni