• PRO TV
  • Eva Măruță, distribuită în primul ei film la 7 ani. Ce rol va juca mezina familiei Măruță

Eva Măruță, distribuită în primul ei film la 7 ani. Ce rol va juca mezina familiei Măruță

Eva Măruță, distribuită în primul ei film la 7 ani. Ce rol va juca mezina familiei Măruță

Eva Măruță este deja un star pe rețelele sociale și mulți cred că are un viitor strălucit în show-biz. Fiica de 7 ani a Andrei și a lui Cătălin Măruță a fost cooptată în distribuția unui film de cinema, în care mai joacă Alex Bogdan, Mihaela Teleoacă, Alexandru Ion și mulți alții.

Vidra Productions anunță un nou proiect cinematografic, care îi va avea în centrul atenției pe Eva Măruță și Alex Bogdan. După succesul înregistrat cu Teambuilding și Haita de acțiune, echipa de producție pregătește Tati part-time, o comedie curajoasă pentru părinți, viitori părinți sau oricine își dorește copii.

TATI PART-TIME, în cinema, în curând. O comedie curajoasă pentru părinți, viitori părinți sau oricine își dorește copii. De văzut dacă își mai doresc după ce văd filmul. Lets go!”, se arată pe contul de Instagram al Evei Măruță.

Eva Măruță va avea rol principal, iar din distribuție mai fac parte Doina Teodoru, Mihaela Teleoacă, Nelu Cortea, Alexandru Ion, Raluca Aprodu și Alexandru Ion.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bromania (@bromania)


Filmul, care marchează debutul cinematic regizoral al Letiției Roșculeț, va fi lansat în cinema la începutul anului viitor. Scenariul e scris de Letiția Roșculeț și Matei Dima.

Fotografii: @evamaruta

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni