• PRO TV
  • Dinu Maxer și noua iubită, ședință de masaj în doi! Imaginile senzuale cu artistul și partenera sa

Dinu Maxer și noua iubită, ședință de masaj în doi! Imaginile senzuale cu artistul și partenera sa

Dinu Maxer și noua iubită, ședință de masaj în doi! Imaginile senzuale cu artistul și partenera sa

Dinu Maxer a dat-o uitării pe Deea, iar acum petrece clipe intense cu noua sa iubită, pe care o răsfață cu fiecare ocazie.

Dinu a divorțat de fosta parteneră, Deea Maxer, după 18 ani de mariaj, iar acum pare că și-a refăcut complet viața. De ceva timp se iubește cu Magdalena Chihaia, iar ipostazele în care se afișează alături de ea sunt de-a dreptul incendiare.

În ciuda aparițiilor din mediul online, cei doi au fost foarte discreți în ceea ce privește relația lor amoroasă, astfel că nu au oferit foarte multe detalii în acest sens. Magdalena Chihaia a vorbit, recent, în cadrul un interviu acordat jurnaliștilor de la click.ro, despre relația cu artistul, însă a preferat să păstreze discreția.

„Da, suntem iubiți! Da, suntem împreună. Momentan nu dorim să vorbim despre acest lucru", a spus șatena. 

Artistul, pe de cealaltă parte, nu ratează niciodată ocazia de a o răsfăța pe iubita sa, așa că de data aceasta i-a oferit un cadou surprinzător, mai exact o ședință în doi la masaj. (Vezi imaginile în galeria foto de mai sus).

„Masajul în cuplu este cel mai relaxant mod de a petrece timp de calitate în doi! Masajul...relaxează musculatura corpului, induce o stare generală de bine, menține corpul și mintea într-un echilibru perfect”, a spus Dinu Maxer pe contul său de Facebook.

Foto: Instagram

Vezi și: Dinu Maxer, spui tot sau îți ia gura foc?



 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni