• PRO TV
  • VIDEO Un aventurier rus a încercat să sară, cu o Lada, de pe o clădire pe alta. A ratat epic dar, cumva, a supraviețuit

VIDEO Un aventurier rus a încercat să sară, cu o Lada, de pe o clădire pe alta. A ratat epic dar, cumva, a supraviețuit

VIDEO Un aventurier rus a încercat să sară, cu o Lada, de pe o clădire pe alta. A ratat epic dar, cumva, a supraviețuit

Un cascador rus a încercat o cascadorie care l-ar fi făcut invidios și pe Tom Cruise. Astfel, acesta și-a propus să sară cu o mașină de pe un acoperiș pe altul, dar a ratat atât de rău că s-a prăbușit la pământ de la înălțime de câteva etaje. Prin miracol, acesta nu numai că a supraviețuit, dar nici măcar nu a suferit răni majore. 

Aventurierul, pe nume Evgheni Chebotarev, a postat pe contul său de Instagram video-ul în care el rulează pe acoperișul unei clădiri neterminate într-un SUV rusesc - Lada Niva - apoi ia viteză pe o rampă.

Planul de a ateriza pe clădirea din apropiere a eșuat lamentabil. Mașina s-a bușit de muchia clădirii din apropiere, apoi s-a prăbușit la pământ, de la o înălțime de cel puțin 15 metri. 

Dacă vehiculul a fost avariat grav, cascadorul a scăpat cu răni ușoare. Se poate vedea, de altfel, cum iese dintre mormanul de fiare și o ia la fugă spre prietenii lui. 

 

Chiar dacă totul s-a terminat cu bine, cascadoria face parte din seria ”NU ÎNCERCAȚI ASTA ACASĂ!” sau, mai degrabă, ”nu încercați asta pe casă!”. 

Foto: Instagram / @chebotarev_life

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni