• PRO TV
  • Întorsătură de situație! Cine a venit la mormântul lui Evgheni Prigojin la o zi după funeralii

Întorsătură de situație! Cine a venit la mormântul lui Evgheni Prigojin la o zi după funeralii

Întorsătură de situație! Cine a venit la mormântul lui Evgheni Prigojin la o zi după funeralii

La o zi după înmormântarea lui Evgheni Progojin, la mormântul lui a fost zărită o femeie care întărește teoria conspirației conform căreia în accidentul de avion nu ar fi murit liderul grupării paramilitare. 

O femeie cu o figură sobră, care a fost surprinsă la cimitirul din St Petersburg, a fost inițial identificată drept misterioasa soție a lui Prigojin, Liubov Prigojina, în vârstă de 52 de ani. 

Acum însă ziarele din Rusia sugerează ca aceasta era, de fapt, Irina Krasavina, a cărui partener de viață era principala sosie a lui Prigojin, Leonid Krasavin. 

Marți, a avut loc o ceremonie de înmormântare privată a bărbatului de 62 de ani, dar nu este clar cine a participat pentru că autoritățile au blocat accesul presei și al publicului. 

Acum, apariția soției dublurii lui Prigojin în cimitor stârneștii noi suspiciuni cu privire la moartea lui Prigojin și dacă acesta se afla măcar în avionul doborât. 

Miliardarul Prigojin era renumit pentru faptul că folosea dubluri, dar și metode de a se deghiza el însuși. 

”Soția dublurii lui Evgheni Prigojin a vizitat mormântul la o zi după funeralii”, a scris publicația Baza, citată de Metro.co.uk. ”Inițial, jurnaliștii au confundat-o pe soția dublurii lui Prigojin - Irina Krasavina - cu adevărata văduvă a liderului Wagner - Liuba”. 

Foto: Gettyx

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni