• PRO TV
  • Doi frați au murit de cancer în aceeași zi, pe același pat de spital, la o diferență de câteva ore, în Brazilia

Doi frați au murit de cancer în aceeași zi, pe același pat de spital, la o diferență de câteva ore, în Brazilia

Doi frați au murit de cancer în aceeași zi, pe același pat de spital, la o diferență de câteva ore, în Brazilia

Destin tragic pentru doi frați din Brazilia care se sprijineau reciproc în lupta împotriva unei boli incurabile. Cei doi sufereau de cancer și au murit în aceeași zi.

O întreagă comunitate este în doliu, după moartea celor doi frați care și-au dat ultima suflare în aceeași zi, în același spital, pe același pat, la o distanță de câteva ore.

Francisco Antunes Sobrinho, în vârstă de 52 de ani, și fratele său mai mic, Eduardo Antunes da Silveira, în vârstă de 38 de ani, s-au stins din viață pe 19 august, după o luptă cruntă cu cancerul, notează The Independent.

În mai 2021, fratele mai mare a fost diagnosticat cu cancer intestinal. O lună mai târziu, fratele mai mic, Eduardo, a primit vestea tragică că este bolnav de cancer la ficat. Cei doi frați s-au sprijinit necondiționat până în ultima zi de viață.

În timp ce familia organiza înmormântarea primului frate care s-a stins din viață, a primit vestea morții și celui de-al doilea.

A petrecut patru zile în spital înainte de a muri. Fratele mai mic, João Antunes Neto, vorbise cu familia sa la telefon, discutând despre înmormântare, când Francisco a fost dus de urgență la spital.

Destinul face că cei doi frați au murit pe același pat de spital, la distanță de câteva ore: "Au fost atât de apropiați încât au murit pe același pat de spital. Acesta este unul dintre cele mai mari momente de suferință din viața mea și din viața întregii mele familii".

Frații au fost înmormântați la cimitirul public Santa Cruz, la doar 24 de ore distanță. Astfel, primarul Paulo César a declarat trei zile de doliu oficial în oraș.

Sursă: Facebook

VEZI ȘI VIDEO

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni