• PRO TV
  • Scandalul momentului în SUA. O femeie de 37 de ani, surprinsă în timp ce-și înșela soțul cu doi băieți gemeni de 15 ani

Scandalul momentului în SUA. O femeie de 37 de ani, surprinsă în timp ce-și înșela soțul cu doi băieți gemeni de 15 ani

Scandalul momentului în SUA. O femeie de 37 de ani, surprinsă în timp ce-și înșela soțul cu doi băieți gemeni de 15 ani

O mamă de 37 de ani din Virginia este acuzată de indecență după ce poliția a prins-o, fără haine, în compania unui băiat de 15 ani dat dispărut.

Ashleigh Watts a fost luată la ochi când poliția a ajuns la casa din Chesapeake, pentru a cere informații despre adolescentul pe care îl căuta. Femeia le-a cerut ofițerilor să aștepte afară până când își pune un sutien pe ea și dă câinii afară, în curte.

”Ofițerii au așteptat câteva minute, iar când au intrat au observat că animalele de companie sunt încă în locuință.

Când au mutat salteaua din dormitorul de sus, aceștia au remarcat faptul că un tânăr de culoare albă, care purta doar o pereche de boxeri albi, se ascunde într-un spațiu strâmt.

După ce i-au cerut să se prezinte, și-au dat seama că este băiatul dat dispărut”, se arată în raportul autorităților, preluat de New York Post. 

Povestea se complică, pentru că la o investigație mai profundă, polițiștii au aflat că adolescentul și fratele lui geamăn, care locuiau vizavi de femeie și erau prieteni cu fiul ei, aveau relații intime cu aceasta.

Înainte să fie prinsă, Ashleigh a întreținut o relație abuzivă cu cei doi minori pentru aproape un an. Poliția a început să o investigheze după ce a primit un pont anonim. Ulterior, soțul lui Watt a admis în fața investigatorilor că se întâmpla să vină la 2 dimineața acasă și să-și găsească nevasta, topless, pe canapea, alături de unui dintre gemeni, care ”se prefăcea că doarme”.

Când era întrebat de părinți, băiatul le spune că se duce acasă la Watts să fumeze marijuana și că după aceea adormea pe canapea. 

Dacă este găsită vinovată, Ashleigh Watts riscă 30 de închisoare.

Foto: Facebook

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni