• PRO TV
  • Cum arată Lara, fetița de o frumusețe ireală, la aproape 2 ani. Cine sunt părinței copilei, care a devenit vedetă pe TikTok

Cum arată Lara, fetița de o frumusețe ireală, la aproape 2 ani. Cine sunt părinței copilei, care a devenit vedetă pe TikTok

Cum arată Lara, fetița de o frumusețe ireală, la aproape 2 ani. Cine sunt părinței copilei, care a devenit vedetă pe TikTok

Lara Tica este o fetiță în vârstă de aproximativ 2 ani, care a devenit celebră pe TikTok. Contul ei are nu mai puțin de 176 de clipuri virale. Mulți o consideră o păpușă vie și spun că frumusețea ei pare ireală. Părinții ei sunt de origine română, dar nu se știe cu exactitate în ce țară locuiesc în prezent. 

Alex și Iulia Tica au început să posteze fotografii cu Lara de când micuța avea doar câteva luni. În scurt timp, au observat că oamenii reacționează cu mii de like-uri la postări. Fotografiile fetiței s-au răspândit pe internet, iar mulți au început să creeze conturi false, văzând interesul oamenilor. 

Lara va împlini în ianuarie 2 ani. Într-o postare recentă, ea apăre alături de tatăl ei, care a scris pe Instagram: „Când fiica ta este o păpușă de porțelan care are viață”. Clipul a adunat 21 de milioane de vizualizări. 


@laraticaofficial ???????? ???????????????? ???? #fyp #viral ♬ Дикая львица - ALEX&RUS


În primăvara acestui an, Alex Tica a postat fotografii în care poartă uniformă militară. Bărbatul nu a menționat cu exactitate unde lucrează.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Tica (@alexticaofficial)


Iulia Tica, mama fetiței, pare să fie destul de ocupată cu activitatea online. Ea are chiar și un cont de OnlyFans. În luna iulie, familia a fost în zona Măguri Răcătău, Cluj-Napoca, dovadă fiind mai multe fotografii postate pe conturile de socializare. (Vezi galeria foto de mai sus)






Sursă foto: Instagram/ iuliabusty/ iuliatica, alexticaofficial, laraoliviatica
Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni