• PRO TV
  • Meghan Markle s-ar putea îmbogăți din Instagram! Suma colosală pe care ar putea să o ceară pentru o singură postare

Meghan Markle s-ar putea îmbogăți din Instagram! Suma colosală pe care ar putea să o ceară pentru o singură postare

Meghan Markle s-ar putea îmbogăți din Instagram! Suma colosală pe care ar putea să o ceară pentru o singură postare

Ducesa de Sussex și-ar putea asigura viitorul doar activând pe Instagram! Potrivit unui expert financiar, soția prințului Harry ar putea câștiga sume impresionante dacă ar reveni în mediul online și ar obține noi contracte! 

În urmă cu scurt timp, Meghan Markle s-a întors pe Instagram, iar experții financiari sunt de părere că motivul principal ar fi acela de a-și spori veniturile. Ducesa de Sussex și-a făcut un cont cu numele „Meghan”, iar cei care o urmăresc susțin că aceasta ar putea reveni oricând în mediul online.

Expertul Erich Schiffer, citat de tabloidul britanic Daily Mail, a susținut că Meghan Markle ar putea câștiga pentru o singură postare nu mai puțin de 1 milion de dolari.

„M-aș aștepta ca ea să aibă rapid unul dintre cele mai urmărite conturi de pe Instagram”, a declarat sâmbătă consilierul Eric Schiffer. „Sunt celebrități precum Kardashians care pot cere 1 milion de dolari și mai mult pentru o singură postare care promovează un produs”, a mai spus acesta.

Pseudonimul „Meghan” de pe Instagram a adunat, până la acest moment, aproximativ 820.000 de urmăritori. Nu se știe, însă, dacă profilul îi aparține, iar Ducesa de Sussex nu a făcut momentan declarații în privința acestui subiect.

Foto: Profimedia, Getty

Vezi și: Ținute controversate din familia regală

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni