• PRO TV
  • Șefa companiei care trebuia să verifce stația GPL din Crevedia avea printre cele mai mari salarii de bugetar din România

Șefa companiei care trebuia să verifce stația GPL din Crevedia avea printre cele mai mari salarii de bugetar din România

Șefa companiei care trebuia să verifce stația GPL din Crevedia avea printre cele mai mari salarii de bugetar din România

Ioana Timofte, șefa instituției care era responsabilă de verificarea stației GPL de la Crevedia, acolo unde au avut loc mai multe explozii soldate cu victime, avea un salariu lunar de la buget incredibil, dar și mai multe proprietăți de lux!

La finalul săptămânii trecute au avut loc explozii la o stație GPL din Crevedia. Două persoane și-au pierdut viața în urma tragediei, iar alte zeci s-au ales cu arsuri grave. Autoritățile desfășoară încă cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care au avut loc exploziile devastatoare, iar în acest timp ies la iveală detalii uluitoare despre stația GPL, dar și despre compania care era obligată să o verifice.

Conform informațiilor apărute în spațiul public, stația GPL din Crevedia funcționa ilegal încă din anul 2020 și trebuia să fie verificată în tot acest timp. 

Potrivit presshub.ro, Ioana Timofte, șefa unei dintre companiile obligate să facă verificări, încasa de la stat în fiecare lună nu mai puțin de 11.000 de euro. De asemenea, aceasta deținea două apartamente și un penthouse în valoare de 1 milion de euro.

Conform sursei amintite anterior, Ioana Timofte a fost plasată în arest la domiciliu în luna iunie 2023, fiindcă DIICOT a luat-o în vizor pentru delapidare. Tot atunci, aceasta a fost îndepărtată de la conducerea companiei responsabile cu verificările la stația GPL Crevedia.

Foto: Facebook/Ioana Timofte, TikTok, Știrile PROTV, Agerpress

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni