• PRO TV
  • Cum ar fi arătat Michael Jackson, dacă ar fi trăit. Imaginile generate de Inteligența Artificială, la 14 ani de la deces

Cum ar fi arătat Michael Jackson, dacă ar fi trăit. Imaginile generate de Inteligența Artificială, la 14 ani de la deces

Cum ar fi arătat Michael Jackson, dacă ar fi trăit. Imaginile generate de Inteligența Artificială, la 14 ani de la deces

Michael Jackson a murit în anul 2009, în luna iunie, în urma unei supradoze de anestezic chirurgical. Acum, la 14 ani distanță de la incidentul care a luat prin surprindere o lume întreagă, Inteligența Artificială a generat mai multe fotografii cu artistul, prezentând înfățișarea sa, dacă mai era în viață.

În ciuda faptului că s-a stins din viață în urmă cu aproximativ un deceniu și jumătate, Michael Jackson este o adevărată legendă. Regele muzicii pop continuă să se numere printre artiștii preferați ai generațiilor curente și rămâne, în permanență, în atenția publicului.

Anul acesta, artistul ar fi împlinit vârsta de 65 de ani și, datorită sistemului de Inteligență Artificială Midjourney, putem vedea cum ar fi arătat acesta, dacă ar mai fi trăit. 

În imaginile generate, Michael Jackson apare cu părul lung, creț, negru, cu semne vizibile ale trecerii timpului. Cu toate acestea, părul lui este doar o perucă, deoarece, în anul 1984, în timpul filmării unei reclame care a dus la explozia unor materiale pirotehnice, acesta a chelit. 

Inteligența Artificială l-a portretizat ca fiind destul de slab, cu riduri în jurul buzelor, dar și al ochilor. Totodată, culoarea pielii este mai deschisă, iar linia maxilarului este mai lărgită, în timp ce ridurile continuă să își facă prezența în jurul frunții și în jurul gâtului. Cu toate acestea, ținând cont că regele muzicii pop apela la operațiile estetice, anumite aspecte ar fi fost prevenite sau îmbunătățite. 

Potrivit Express, autopsia lui Michael Jackson a scos la iveală adevăruri tulburătoare. Pe lângă vânătăile,  cicatricile și urmele de înțepături de pe corpul său, starea de sănătate a acestuia se agravase impresionant de mult. Artistul nu mai mânca și, în stomacul lui, ar fi fost găsite pastile parțial dizolvate.

Ulterior, moartea lui Michael Jackson a fost catalogată ca fiind, de fapt, omucidere, iar Conrad Murray, medicul acestuia, a fost condamnat la închisoare, executând doar doi ani din pedeapsă. 

„Era piele și os, îi căzuse părul și nu mânca decât pastile când a murit. Urmele de injecții de pe tot corpul și desfigurarea cauzată de anii de chirurgie plastică arată că era în declin terminal de câțiva ani”, a declarat o persoană apropiată artistului, pentru The Sun, conform sursei menționate anterior. 

Sursa foto: Getty Images, Midjourney AI

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni