• PRO TV
  • Andrei, pompierul care fugea spre flăcări pentru a-şi salva a doua familie, primele declarații după tragedia de la Crevedia

Andrei, pompierul care fugea spre flăcări pentru a-şi salva a doua familie, primele declarații după tragedia de la Crevedia

Andrei, pompierul care fugea spre flăcări pentru a-şi salva a doua familie, primele declarații după tragedia de la Crevedia

Andrei este pompierul devenit viral pe internet, care în loc să fugă din calea flăcărilor provocare de exploziile de la stația GPL din Crevedia, s-a decis să nu-și lase colegii în urmă.

Când toată lumea fugea din cala pericolului, strigătul disperat al unui paramedic SMURD a rămas în mintea a mii de oameni după imaginile din noaptea neagră a exploziilor din Crevedia. Andrei Tudor nu voia să-şi lase colegii în urmă.

„Când ne referim la băieţii noştri cu care eu am plecat la intervenţie, colegii cu care eu mănânc la aceeaşi masă, colegii...a doua familie”, a spus Andrei Tudor pentru un post Tv.

După a doua explozie provocată la stația GPL, când toată lumea căuta să fugă cât mai departe de iadul dezlănțuit, Andrei alerga într-un suflet să-și salveze camarazii.

”Am realizat că ei au nevoie de ajutor, îi vedeam că ei veneau din foc, răniţi şi am încercat să merg spre ei, să le ofer primul ajutor...Mi-a spus că era ameţit, nu ştia ce s-a întâmplat cu el. Eu m-am bucurat văzându-l că este bine, asta a fost cea mai mare bucurie a mea. Nu ştiam dacă o să mai explodeze ceva sau nu, tocmai de aceea nu m-am aruncat să mă duc în foc, i-am întâmpinat.”, a mai spus acesta.

Andrei a mers alături de cei răniți la spital și a păstrat legătura cu toţi cei internați sau cu rudele lor. 

”Din fericire nu a fost nimeni rănit, asta a fost cel mai important că ne-am întors toţi sănătoşi. Mai mergeţi şi la anul? Merg”, a mai precizat acesta.

Andrei a revenit la muncă și este pregătit de noi misiuni.

Sursă foto: Facebook, stirileprotv, agerpress

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni