• PRO TV
  • Fostul soț al lui Britney Spears, acuzat de artistă că a complotat cu tatăl său împotriva ei: „Lucra în secret”

Fostul soț al lui Britney Spears, acuzat de artistă că a complotat cu tatăl său împotriva ei: „Lucra în secret”

Fostul soț al lui Britney Spears, acuzat de artistă că a complotat cu tatăl său împotriva ei: „Lucra în secret”

Problemele pentru Britney Spears par să nu se mai termine, căci artista a avut parte de o nouă lovitură, de data aceasta, din partea fostului ei soț, Sam Asghari. Artista este de părere că cei doi complotau „în secret”, pentru a rămâne sub tutela tatălui ei.

Britney Spears aduce acuzații grave la adresa lui Sam Asghari, fostul ei soț, la scurt timp după scandalul de infidelitate. Artista, care a încercat ani la rând să scape de sub tutela tatălui ei, susține că fostul ei soț este chiar cel care i-ar fi pus bețe în roate.

Conform surselor Daily Mail, Britney Spears a afirmat că totul a început la scurt timp după ce a devenit iubita lui Sam Asghari. Cei doi și-ar fi unit forțele împotriva ei, „în secret”, oferindu-i tatălui artistei informații ce ar fi lăsat-o sub tutela lui.

Se pare că Britney Spears bănuia, de ceva vreme, faptul că fostul ei partener colabora cu Jamie de mai mulți ani, furnizându-i informații personale, iar Sam Asghari ar fi avut chiar acces la banii artistei, deși tatăl ei era cel care controla, în totalitate, sectorul financiar al lui Britney. „Britney are motive să creadă că Sam lucra în secret cu tatăl ei, Jamie, încă de la începutul relației lor. 

Sam i-ar fi furnizat informații lui Jamie, care l-ar fi ajutat să o țină sub tutelă. În schimb, Sam avea acces la ea și la banii ei. Britney simte, acum, că Sam a fost cu două fețe tot timpul”, a mărturisit sursa. 

Mai mult decât atât, aceeași persoană a mai dezvăluit faptul că Britney își dorea ca mariajul ei cu Sam să se încheie de ceva vreme și, pentru ca totul să se termine amiabil între ei, ar fi vrut să îi cumpere acestuia o casă și să îi ofere o sumă de bani, din care să se întrețină.

La începutul lunii august, Sam i-a cerut divorțul lui Britney, invocând „diferențe ireconciliabile”. Relația celor doi începuse în anul 2016 și a fost oficializată, pe contul de Instagram al artistei, la scurt timp după aceea.  

Sursa foto: Getty Images

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni