• PRO TV
  • Campania „Alege filmul de luni, la PRO CINEMA!” s-a încheiat! Ce au primit câștigătorii

Campania „Alege filmul de luni, la PRO CINEMA!” s-a încheiat! Ce au primit câștigătorii

Campania „Alege filmul de luni, la PRO CINEMA!” s-a încheiat! Ce au primit câștigătorii

Luni, 28 august, campania Alege filmul de luni, la PRO CINEMA!, prin intermediul căreia telespectatorii au putut alege ce producții vor să vadă la televizor, s-a încheiat. 

Săptămânal, cei de acasă au avut de ales între 3 filme, pe le care le puteau vota accesând platforma procinema.ro/alegefilmul. Pelicula cu cele mai multe voturi strânse se vedea luni seară, de la ora 20:30, iar toate persoanele care optau pentru ea intrau automat în tragerea la sorți pentru 1.000 de lei sau 5 abonamente VOYO. 

În urma voturilor de săptămâna trecută, urmăritorii postului TV au văzut, aseară, A Dark Truth - Adevărul întunecat

De-a lungul desfășurării campaniei, peste 7.000 de oameni au votat comedii romantice, filme de acțiune pline de suspans și adrenalină, premiere de Box Office și pelicule din ale căror distribuții fac parte actori premiați cu Oscar. În total, vor ajunge la câștigători premii în valoare de 6.000 de lei și 50 de abonamente VOYO. 

În toamnă, postul TV continuă să vină cu multe surprize pentru cei de acasă. Maratonul de filme conține producții ce vor stârni sentimente puternice de nostalgie, pelicule de acțiune ce urmăresc eterna bătălie dintre eroi și răufăcători, dar și comedii savuroase în care se regăsesc actori nominalizați și premiați. 

Alege filmul de luni, la PRO CINEMA!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni