• PRO TV
  • Irinel Columbeanu este de nerecunoscut! A rămas cu sechele după AVC și nu mai vede cu un ochi

Irinel Columbeanu este de nerecunoscut! A rămas cu sechele după AVC și nu mai vede cu un ochi

Irinel Columbeanu este de nerecunoscut! A rămas cu sechele după AVC și nu mai vede cu un ochi

Irinel Columbeanu este de nerecunoscut după accidentul vascular cerebral (AVC) pe care l-a suferit în urmă cu un an. Fostul milionar a rămas cu sechele și nu mai vede cu un ochi.

Irinel Columbeanu a ținut multă vreme primele pagini ale tabloidelor, fiind bine cunoscut pentru pasiunea pe care o avea pentru sexul frumos. Fostul milionar de la Izvorani nu s-a ferit niciodată să recunoască că îi plac foarte mult femeile și din cauza lor a ajuns la sapă de lemn.

Relația pe care a avut-o cu Monica Gabor a fost una dintre cele mai mediatizate povești de iubire din showbiz-ul românesc. Din mariajul cu fosta „scorpie de la Izvorani” a rezultat Irinuca, fiica lor, care acum este stabilită în SUA.

„Nunta a fost foarte frumoasă, păcat că nu au rămas împreună, ar fi fost bine și frumos să își crească fetița împreună! Despărțirea a fost foarte urâtă! Monica era un copil, nu a meritat tot circul făcut la porțile palatului din Izvorani! Acum au dat la pace, dar prea târziu! Îmbătrânim, devenim neputincioși, multe boli etc.. Regretele sunt tardive! Multă sănătate tuturor!”, a declarat Columbeanu, în cadrul unei emisiuni.

Anul trecut, după lansarea trilogiei sale, Irinel Columbeanu a suferit un AVC și a ajuns de urgență la spital. Fostul afacerist a fost operat, iar apoi a urmat o lungă perioadă de recuperare.

Din păcate, fostul milionar a rămas cu sechele în urma accidentului vascular cerebral pe care l-a suferit. Acesta are dificultăți de vorbire, nu-și poate ține ochiul drept complet deschis și își duce cu greu paharul la gură.

Sursă foto: Captură youtube

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni