• PRO TV
  • Tatăl lui Vlad Pascu ar fi fugit din țară

Tatăl lui Vlad Pascu ar fi fugit din țară

Tatăl lui Vlad Pascu ar fi fugit din țară

Pe data de 19 august 2023, un tânăr în vârstă de 19 ani, Vlad Pascu, a urcat la volan sub influența substanțelor interzise și a ucis doi studenți în vârstă de 20, respectiv 21 ani. Acesta a fugit de la locul accidentului, însă a fost prins câteva minute mai târziu în stațiunea Vama Veche. 

Vlad Pascu se află în acest moment în spatele gratiilor, fiind arestat preventiv pentru 30 de zile. Tânărul de 19 ani se confruntă cu mari probleme în aceste clipe, după ce sevrajul și-a spus cuvântul. Potrivit oamenilor legii, acesta nu conștientizează fapta comisă, își dorește să se întoarcă acasă și are un comportament agresiv. 

În timp ce fiul lui trage consecințelor faptelor sale, Mihai Pascu are alte planuri. Fostul campion național la offroad extrem, acum om de afaceri, ar fi părăsit țara, după cum notează CANCAN. Sursa menționată a publicat un material în cadrul căruia s-a spus că bărbatul ar fi fost văzut plecând din România, prin punctul de trecere al frontierei din Vama Veche. Mai mult decât atât, se menționează că bărbatul ar fi renunțat la comunicarea cu cei de acasă, având telefonul închis de mai multe zile. 

 Ce spun specialiștii despre simptomele cu care se confruntă Vlad Pascu în arest

Vlad Pascu se drogase cu 6 substanțe diferite în momentul în care a urcat la volan și a ucis cei doi studenți - Roberta și Sebastian. Acesta are un trecut tumultos cu stupefiantele, fiind prins de polițiști de două ori cu astfel de substanțe periculoase, până la vârsta de 19 ani. Surse din anchetă prezintă faptul că, la doar 13 ani, tânărul ar fi avut în posesie „o foiță de hârtie de culoare alba și o punguță din material plastic transparent conținând cantitatea totală de 0,39 grame canabis”, potrivit DIICOT. Ulterior, la scurt timp după ce a devenit major, incidentul s-a repetat, însă tânărul nu s-a ales decât cu încă un dosar clasat de polițiști. 

Acum, pentru sursa care a arătat faptul că Mihai Pascu a părăsit țara, un psiholog criminalist a vorbit despre acest caz:

„Asemenea manifestări nu îi surprind pe cei care știu despre ce este vorba. Dacă ele se manifestă, atunci este strict de competența procurorului care va apela la ajutorul Institutului de Medicină Legală, care să-i ofere o explicație clară asupra celor constatate. Fiindcă doar un act legal și parafat de către un medic legist ne poate ajuta să înțelegem dacă acel tânăr are o responsabilitate integră sau abolită, diminuată a faptelor sale.

Abia atunci cei în cauză vor avea o imagine de ansamblu asupra individului în cauză și a stării sale de discernământ. Pe de altă parte, așa cum l-am putut vedea, din diverse înregistrări pe rețelele sociale, băiatul acesta e unul ce prezintă mari vulnerabilități. Și nu de ieri, de azi, ci de ani buni, de când era încă minor. E dus de vânturi, abulic și condus de o dileală care nu l-a ajutat deloc, semn că a și ajuns unde a ajuns. Este un caz complicat!”, a declarat Tudorel Butoi.

Sursă foto: Știrile PRO TV

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni