• PRO TV
  • Alexandru Ciucu, prima reacție după decizia instanței privind programul fiicelor sale: Nu iau în calcul

Alexandru Ciucu, prima reacție după decizia instanței privind programul fiicelor sale: Nu iau în calcul

Alexandru Ciucu, prima reacție după decizia instanței privind programul fiicelor sale: Nu iau în calcul

În urmă cu puțin timp, Alina Sorescu anunța că a obținut victoria deplină în procesul cu tatăl fiicelor sale, Alexandru Ciucu. Designerul a reacționat abia acum cu privire la decizia instanței, iar declarațiile sale sunt total neașteptate.

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au format un cuplu nu mai puțin de 12 ani, iar vestea că divorțează a fost un șoc imens pentru fanii lor. Cei doi au ajuns în instanță din cauza faptului că nu s-au înțeles în ceea ce privește custodia fiicelor lor, Raisa și Elena Carolina, acest lucru afectând-o destul de mult pe cântăreață.

Acum, lucrurile s-au mai liniștit pentru artistă, mai ales că instanța a decis ca cele două fete să aibă domiciliul la mama lor. Alexandru Ciucu a avut și o primă reacție în acest sens, declarând astfel că nu este deloc mulțumit și că nu își dorește să ofere mai multe informații. De asemenea, celebrul designer a mărturisit că nu mai are de gând să se căsătorească, dar și că vrea să își țină viața privată departe de ochii curioșilor.

„Nu comentez acest aspect. Nu vreau să intru în chestii personale. În acest moment, nu-mi doresc să vorbesc nimic ce ține de viața personală, trebuie să-mi fie bine și mie ca să fac asta. Regele Mihai avea o vorbă, toate la timpul lor.

Nici vorbă însă să mă mai însor. Nu iau în calcul, nu se mai pune problema”, a declarat Alexandru Ciucu în cadrul unui interviu pentru cancan.ro.

Foto: Instagram/Alina Sorescu, Facebook/Alexandru Ciucu

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni