• PRO TV
  • Cristina Pucean e în doliu! Tatăl dansatoarei s-a stins din viață. Care este cauza decesului

Cristina Pucean e în doliu! Tatăl dansatoarei s-a stins din viață. Care este cauza decesului

Cristina Pucean e în doliu! Tatăl dansatoarei s-a stins din viață. Care este cauza decesului

Cristina Pucean trece prin momente cumplite! Tatăl dansatoarei s-a stins din viață, marți, 29 august. 

Cristina Pucean, celebra dansatoare a maneliștilor, trece prin momente grele, tatăl ei s-a stins din viață. Tânăra a făcut anunțul trist pe o rețea de socializare, acolo unde a postat o poză cu părintele ei și un mesaj sfâșietor.

Iubita lui Bogdan de la Ploiești a scris un mesaj extrem de trist în mediul online, prin care își anunță fanii, dar și pe cei apropiați că tatăl ei a trecut la cele veșnice, asta după o luptă grea. Blondina nu a oferit detalii despre cauza decesului, momentan.Tatăl vedetei a rămas fără picioare în urmă cu câțiva ani și îi era foarte greu să se deplaseze cu scaunul cu rotile, potrivit spynews.ro.

„Te iubim tatăl nostru drag și scump! Nu te vom uita niciodată! Te-ai luptat foarte mult sa rămâi lângă noi... Drum lin spre cer!”, a scris vedeta la postarea pe care a făcut-o pe Facebook.

În urmă cu două luni, pe 11 iunie, tatăl dansatoarei a fost prezent la ziua ei de naștere. În momentul în care Cristina l-a văzut prezent la frumosul eveniment, aceasta a izbucnit în lacrimi și l-a îmbrățișat.

Sursă foto: Facebook Cristina Pucean 

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni