• PRO TV
  • Detalii șocante în cazul accidentului din Sântimbru! Șoferul beat de 19 ani i-ar fi omorât intenționat pe cei trei tineri

Detalii șocante în cazul accidentului din Sântimbru! Șoferul beat de 19 ani i-ar fi omorât intenționat pe cei trei tineri

Detalii șocante în cazul accidentului din Sântimbru! Șoferul beat de 19 ani i-ar fi omorât intenționat pe cei trei tineri

Un nou incident dramatic a avut loc în localitatea Sântimbru, județul Alba. Un șofer de 19 ani care s-a urcat beat la volan a intrat cu o viteză halucinantă într-un grup de persoane. Trei bărbați și-au pierdut viața, iar acum s-a aflat că tânărul ar fi recurs la acest gest din pură răzbunare.

Eduard Norbert Palko, un tânăr de 19 ani, s-a urcat beat la volan și a spulberat un grup de tineri care se aflau în fața unei benzinării din Sântimbru. Trei persoane au murit pe loc în urma impactului.

Potrivit alba24.ro, șoferul avea o viteză halucinantă, de aproape 200 la oră și nu a oprit imediat după ce i-a lovit pe tineri, ajungând cu autovehiculul direct în câmp. La trei zile după tragedia care a șocat o țară întreagă, apropiații victimelor fac declarații incredibile. Conform sursei amintite anterior, șoferul beat îi cunoștea pe cei pe care i-a lovit în plin și ar fi vrut să se răzbune, drept pentru care nici pe șosea nu s-au văzut urme de frână.

Cei trei tineri decedați sunt Bogdan Stinea, 17 ani, Patrick Adrian, un tânăr de 25 de ani și Daniel Doru, 18 ani, toți din Sântimbru Fabrică.

„Am înțeles că a fost și beat, frână deloc, ar merita pedeapsa pe viață! Copiii înapoi nu vin, oricum. A vrut să-i omoare. Nici un pic de frână, măcar dacă punea frână, poate scăpau, așa i-a tăiat ca trenul...”, a declarat tatăl lui Daniel Dori pentru alba24.ro.

Sursă foto: Alba24.ro

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni