• PRO TV
  • Vlad Pascu, pretenții în arest! Ce le cere polițiștilor în mod repetat: „Nu este conștient”

Vlad Pascu, pretenții în arest! Ce le cere polițiștilor în mod repetat: „Nu este conștient”

Vlad Pascu, pretenții în arest! Ce le cere polițiștilor în mod repetat: „Nu este conștient”

Vlad Matei Pascu, care a provocat tragedia de la 2 Mai, se află în arest și a intrat în sevraj, iar polițiștilor le cere în mod repetat un anumit lucru.

În urmă cu aproape două săptămâni, Vlad Matei Pascu, un băiat de bani gata în vârstă de 19 ani, s-a urcat la volanul bolidului său, drogat, și a spulberat un grup de tineri. Doi studenți au murit în urma impactului, iar șoferul a fugit de la locul accidentului.

Acesta a fost prins de polițiști în Vama Veche, iar acum se află în arest. În urma tragicului eveniment, care a șocat o țară întreagă, s-au descoperit un lung șir de informații ireale despre familia tânărului. Părinții acestuia dețin sute de proprietăți în București și nu de puține ori au avut probleme cu legea.

Testat de polițiști în urma accidentului devastator, Vlad Pascu avea în corp un cocktail de 6 substanțe halucinogene de mare risc.

Vlad Pascu, pretenții în arest! Ce le cere încontinuu polițiștilor

Aflat în arestul poliției, Vlad Pascu nu conștientizează gravitatea faptelor sale, sau cel puțin asta afirmă oamenii legii care îl țin sub supraveghere.

Tânărul de 19 ani care a provocat tragedia de la 2 Mai nu are o stare de sănătate bună, dat fiind faptul că este în sevraj și simte acut lipsa stupefiantelor.

De asemenea, acesta le cere polițiștilor încontinuu ciocolată.

„Acuză dureri abdominale și articulare, nu doarme absolut deloc și nici nu mănâncă, este extrem de agitat. Are momente în care plânge și momente în care devine agresiv verbal.

I s-a făcut o evaluare psihiatrică, iar un medic în supraveghează. Durerile fizice date de sevraj sunt reale, iar astfel de pacienți trebuie monitorizați atent. Are pulsul foarte mare și transpiră abundent.

A stat de vorba cu avocata sa, dar nu este lucid și nici nu are un discurs lucid. Spune că vrea acasă, nu este conștient de gravitatea faptelor sale. Cere ciocolată tot timpul!”, arată Cancan.

Foto: Stirileprotv.ro, Inquam Photos

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni