• PRO TV
  • Monica s-a intors din SUA cu o valiza plina de jucarii pentru fetita ei VIDEO

Monica s-a intors din SUA cu o valiza plina de jucarii pentru fetita ei VIDEO

Monica s-a intors din SUA cu o valiza plina de jucarii pentru fetita ei VIDEO

Monica Columbeanu s-a intors din America duminica,  iar fiica ei a asteptat-o cu un buchet de flori. Acum, familia Gabor pare foarte unita. Surorile Monica si Ramona nu vor sa mai faca declaratii publice si se bucura ca si Irinel Columbeanu a inceput sa fie mai retinut cu iesirile in presa.

La Happy Hour ati putut vedea cum Moni s-a intors din SUA cu trei valize Louis Vuitton, dintre care una plina cu jucarii pentru fetita ei. Astazi, ea si-a condus fetita la gradinita, dupa ce saptamanile trecute, cat a lipsit ea, fetita a mers cu soferul de la gradinita, impreuna cu ceilalti copii.

Am iesit in fiecare zi la plimbare. Irinel a fost sa vada fetita doar cand ati fost dumneavoastra de fata”, le-a dezvaluit Ramona, sora Monicai, ziaristilor.

Irinel Columbeanu a fost luni, 16 mai, la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, unde a facut plangere penala la adresa executorului judecatoresc si avocatilor, care pe 15 aprilie au venit sa o ia pe Irina de la Izvorani si sa o incredinteze Monicai. Miliardarul de la Izvorani sustine ca executarea silita de atunci a fost un abuz in serviciu si a depus plangere pentru violare de domiciliu.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni