• PRO TV
  • Reacția dură a lui Marian Godină după tragediile din ultimele zile. Pe cine-i consideră vinovați: „Au obrazul gros”

Reacția dură a lui Marian Godină după tragediile din ultimele zile. Pe cine-i consideră vinovați: „Au obrazul gros”

Reacția dură a lui Marian Godină după tragediile din ultimele zile. Pe cine-i consideră vinovați: „Au obrazul gros”

Cu câteva zile în urmă, Marian Godină a comentat bătaia de la Costinești dintre turiști și jandarmi, dar și modul în care au acționat oamenii legii în cazul tragicului accident din 2 Mai. Recent, polițistul a venit cu un nou discurs, în care face referire la doi oficiali, care ar trebui să-și dea demisia. 

Marian Godină a publicat pe pagina de socializare o înregistrare video, în care vorbește despre persoane din conducerea Poliției Române: 

„Pe lângă deznodămintele tragice, toate aceste evenimente au în comun un singur lucru. Ele nu s-ar fi întâmplat, dacă cineva și-ar fi făcut treaba așa cum a trebuit. Însă, ca să te oprești la vinovăția medicului sau a politițistului, consider că este incomplet și chiar greșit, deoarece nu ar fi decât niște acari pe umerii cărora ar cădea vina unui întreg sistem putred, condus haotic de niște oameni fără demnitate. 

După tragedia de la Vama Veche, cea cu șoferul drogat, care a omorât doi tineri, am urmărit cu stupoare conferința de presă ținută de  inspectorul șef de la Inspectoratul de Poliție Județean Constanța și am așteptat până la final ca acesta să își anunțe și demisia. Ei bine, nu a făcut-o.  Mai apoi, un purtător de cuvânt al MAI a ieșit și ne-a spus că 4 șefi de poliție, printre care nu se număra și domnul chestor Glugă, au fost demiși din funcții, în urma unei evaluări ale activității acestora. A fost însă o minciună grosolană venită din partea Ministerului de Interne.(...) A doua zi, însăși ministrul de interne a recunoscut că acești șefi nu au fost demiși, ci că și-au dat demisia. Voi realizați ce fel de marionete sunt puse să conducă astfel de structuri. Vă imaginați cum acei 4 papițoi s-au trezit dimineață și și-au scris fiecare demisia sau vă imaginați, pe bună dreptate, că au fost puși, presați să facă asta, pentru a-i scăpa pe alții. 

Atât domnul chestor Despescu, cât și inspectorul șef de la Constanța sunt bine mersi, sunt încă în funcții și își continuă activitatea. Cam atâta de gros obraz au acești oameni. 

În final, țin să-i anunț pe domnul Despescu și pe domnul Glugă de la Constanța că, în cazul în care așeaptă ca acest scandal să treacă și că acest foc să se stingă, eu voi fi de acum cel care va băga din când în când lemne pe foc și le va reaminti românilor, ori de câte ori voi avea ocazia, că la concuderea IPJ Constanța se află un domn care nu a avut nicio problemă că din cauza poliției pe care o conduce au murit doi tineri, iar la conducerea ministerului se află un doctor plagiator, vinovat moral de starea poliției române actuale”. 


Marian Godină a răspuns apelului la donare de sânge pentru victimele exploziei de la Crevedia






Spre finalul lunii august, mai multe tragedii au zguduit România. Cazul persoanelor înecate în Mamaia, bătăi cu jandarmii pe litoral, accidente rutiere produse de șoferi beți sau drogați, soldate cu tineri morți; incendiul de la Crevedia. Toate acestea au îngrozit o țară întreagă, iar comentariile negative la adresa autorităților tot cresc pe rețelele de socializare. Așa cum era de așteptat, au reacționat și mulți jurnaliști. Cabral și Smiley și-a expus și ei opiniile în mediul online. Vezi detalii aici.  



Sursă foto: Facebook
Vezi și: 




Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni