• PRO TV
  • Loredana Atănăsoaie nu a contestat decizia magistraților! Ce se întâmplă cu tânăra care și-a ucis prietena din copilărie

Loredana Atănăsoaie nu a contestat decizia magistraților! Ce se întâmplă cu tânăra care și-a ucis prietena din copilărie

Loredana Atănăsoaie nu a contestat decizia magistraților! Ce se întâmplă cu tânăra care și-a ucis prietena din copilărie

Crima din Mangalia, care a șocat toată țara, a avut loc pe data de 6 august anul acesta. Loredana Atănăsoaie și-a ucis cu sânge rece prietena cea mai bună, iar acum suportă consecințele! Iată ce au hotărât magistrații!

Loredana și prietena sa din copilărie, Alina, plecaseră să muncească la mare vara aceasta, însă din cauza unei discuții contradictorii s-a ajuns la crimă. Loredana și-a înjunghiat prietena și i-a băgat trupul într-o valiză, pe care a abandonat-o ulterior sub o bancă dintr-un parc din Mangalia.

Tragicul eveniment a șocat o țară întreagă, iar familia și prietenii Alinei vor dreptate! Luni, pe data de 28 august, Loredana a ajuns în fața instanței din Constanța cu propunerea de arestare preventivă pentru încă 30 de zile, decizie pe care tânăra nu a contestat-o. 

În cele 30 de zile pe care le-a petrecut deja sub arestul poliției, Loredana a fost supusă și unor expertize psihiatrice, în urma cărora se va afla dacă aceasta a avut discernământ atunci când a comis crima.

Recent, tânăra a fost vizitată de mama sa în arest, iar femeia spune că este aceasta este „năucită de cap, aeriană”, dar și că era „sufletistă, făcea treabă, învăța, făcea naveta la școală... ”

Despre momentul în care a aflat ce făcuse Loredana, femeia spune că a avut un „șoc pe loc, că n-a mai gândit, că a fost direct dusă la spital” și că „ia pastile ca să poată fi calmă”.

De asemenea, aceasta a fost întrebată dacă a vorbit cu fiica sa despre crimă: „Nu am vorbit despre asta. Am vorbit exact de (...) frații ei, e clar că îi e dor de ei”. Este conștientă că aceasta va petrece mult timp după gratii, dar „o iartă, fiindcă e fata ei”.

Foto: stirileprotv.ro

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni