• PRO TV
  • Cum a comentat Cabral evenimentele tragice din ultimele zile: „Ăștia care conduc lumea noastră sunt doar niște găini fără cap”

Cum a comentat Cabral evenimentele tragice din ultimele zile: „Ăștia care conduc lumea noastră sunt doar niște găini fără cap”

Cum a comentat Cabral evenimentele tragice din ultimele zile: „Ăștia care conduc lumea noastră sunt doar niște găini fără cap”

Spre finalul lunii august, mai multe tragedii au zguduit România. Cazul persoanelor înecate în Mamaia, bătăi cu jandarmii pe litoral, accidente rutiere produse de șoferi beți sau drogați, soldate cu tineri morți; incendiul de la Crevedia. Toate acestea au îngrozit o țară întreagă, iar comentariile negative la adresa autorităților tot cresc pe rețelele de socializare. Așa cum era de așteptat, au reacționat și mulți jurnaliști. Cabral, prezentatorul de la „Săriți de pe fix!”, și-a expus părerea. 

„La noi în țară oamenii mor cu zile.Mor pentru că ăștia care conduc lumea noastră sunt doar niște găini fără cap ce nu pot vorbi decât la viitor”, și-a început textul prezentatorul TV. 

Fiind și el părinte, Cabral a fost profund afectat de cazul accidentului din stațiunea 2 Mai, unde doi tineri au fost spulberați de pe șosea de un tânăr drogat, de 19 ani. 

"Vom face", "vom construi", "vom rezolva". În timp ce românii mor... la prezent. Poliția nu reușește să tragă pe dreapta un împănat cu 5 substanțe interzise și-apoi avem o tragedie. Nu cred că poate ști nimeni ce este în sufletul părinților, vor trăi cu un pustiu în suflet câte zile vor avea”, a scris Cabral. 

El s-a arătat dezamăgit și de sistemul medical din țară, menționând cazul gravidei din Botoșani, care a murit într-un spital, după ore în șir în care nu i s-a acordat niciun ajutor:

„O gravidă este lăsată să moară într-un spital, abandonată de un sistem medical mai praf decât cel din Congo. Rămân copii ce vor trăi o viață tânjind după o mângâiere a celei care le-a dat viață. Sper să aibă multe bucurii în viața lor... dar mângâierea asta n-o vor primi...”. 

În continuare, vedeta de la PRO TV, a explicat de ce nu consideră oportun să mai facă postări vesele, fiind profund mișcat de cele întâmplate și la Crevedia:  

„Acum explodează nenorocirea aia la Crevedia. Accidente se întâmplă peste tot în lume, dar ghinionul dracului face ca niște oameni să fie răniți în țara asta... unde e concurs de declarații la viitor... dar în prezent doar se moare. Am pus aseară cu THGG muzică la Codru, la festival. A fost superb. Timișoara și oamenii de aici sunt magici. Aveam de gând să postez cam 785 de filme si fotografii de la show... nu voi posta nimic. Pentru că țara asta a noastră iar plânge. În prezent. Și ceva îmi spune că și în viitor... din păcate pentru noi toți. Aveți grijă de voi și de ai voștri. Că sistemul nu poate acum. Doar în viitor... cândva”. 


Și Smiley și-a exprimat părerea despre cele întâmplate, printr-o postare pe contul de socializare. Artisul are o comunitate de peste 2 milioane de urmăritori. 


Sursă foto: Facebook/ Cabral Ibacka
Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni