• PRO TV
  • Tatăl Robertei, fata care și-a pierdut viața în accidentul de la 2 mai, a plantat un copac în memoria fiicei sale

Tatăl Robertei, fata care și-a pierdut viața în accidentul de la 2 mai, a plantat un copac în memoria fiicei sale

Tatăl Robertei, fata care și-a pierdut viața în accidentul de la 2 mai, a plantat un copac în memoria fiicei sale

În urma tragediei de la 2 mai, care a șocat o țară întreagă, și-au pierdut viața Roberta și Sebastian, doi tineri care aveau tot viitorul în față. Tatăl Robertei a făcut un gest impresionant în memoria fiicei sale.

Tatăl fetei ucise de șoferul drogat la ieșirea din stațiunea 2 mai a plantat un copac în locul în care Roberta și-a dat ultima suflare. Cu ultimele puteri, tatăl fetei a revenit la locul în care fiica lui a fost ucisă de Vlad Pascu, tânărul care s-a urcat drogat la volan și a intrat în plin în grupul din care făceau parte Roberta și Sebastian, tinerii care nu au mai avut nicio șansă la viață, părintele fetei și-a dorit să marcheze locul și a plantat un măr.

Deși ar fi vrut să ridice o troiță, acest lucru nu s-a putut pentru că în zona în care s-a produs accidentul se află o unitate militară. Astfel, bărbatul a adus un măr, a săpat o groapă și a plantat copacul. De jur împrejur, au fost puse pietricele albe. 

„Vreau să sădesc un pom, pe locul unde a fost omorâtă fata mea. Atât și nimic mai mult. De ce l-am plantat? Știți că pe vremuri călătorul se odihnea la umbra unui pom. Bea o gură de apă, mânca un pic și își vedea de drumul lui. Fiica mea voia să fie un călător. Avea foarte multe drumuri de făcut. Avea foarte mult de învățat la geografie, la facultate. Nu se mai poate. Când va fi acest pom mare, sper să fie sănătos, să nu își bată cineva joc de el, mă gândesc și la asta. Sper ca cineva să se simtă bine, culegând un măr din el. Aici a fost întinsă. Știu exact unde. Nu a fost lovită acolo. S-a intrat în ea aici.”, a declarat tatăl Robertei, pentru un post Tv.

Sursă foto: Captură stirileprotv

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni