• PRO TV
  • Theo Rose e nașă mare! Cântăreața a ales o rochie spectaculoasă pentru marele eveniment

Theo Rose e nașă mare! Cântăreața a ales o rochie spectaculoasă pentru marele eveniment

Theo Rose e nașă mare! Cântăreața a ales o rochie spectaculoasă pentru marele eveniment

Theo Rose și Anghel Damian au devenit, de astăzi, 27 august, nași de cununie pentru un cuplu de tineri din București. Tot astăzi, ei și-au dorit să o boteze pe fetița acestor prieteni. 

„V-am zis că ajung și la nășie. M-am descurcat eu cumva”, le-a spus cântăreața urmăritorilor ei. Cu o seară înainte, Theo Rose a susținut un concert la Iași. Astăzi, de dimineață, vedeta s-a pregătit rapid pentru un alt eveniment important. Ea și soțul ei s-au îndreptat spre biserică, acolo unde i-au cunat pe prietenii lor, Denisa Trofin (artist) și Cosmin Nistor (video creator). 

„Am făcut următoarea combinație. Mi-am demachiat doar fața. Nu pot să dorm machiată sub nicio formă. Am lăsat doar ochii machiați. Și, dimineață mi-am făcut un duș, m-am dat cu cremă, m-am făcut fresh, părul mi l-am făcut cu mânuțele mele...”, a mai adăugat Theo Rose. 

Theo Rose a purtat o rochie turcoaz, strălucitoare, cu decupaj în zona bustului. Ținuta mulată i-a scos în evidență silueta impecabilă. Seara, la petrecere, cântăreața a fost în centrul atenției pe ringul de dans. Ea a purtat o nouă rochie, roz, cu decupaj pe lateral și sandale cu toc asortate. Micuțul Sasha nu a lipsit de la nuntă. El a purtat o ținută alb-negru. (VEZI GALERIA FOTO DE MAI SUS)





Sursă foto: Instagram/ Theo Rose
Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni