• PRO TV
  • Apelul Europol, după ce, în explozia de la Crevedia, au fost răniți 39 de pompieri: Cine îi salvează pe salvatori?

Apelul Europol, după ce, în explozia de la Crevedia, au fost răniți 39 de pompieri: Cine îi salvează pe salvatori?

Apelul Europol, după ce, în explozia de la Crevedia, au fost răniți 39 de pompieri: Cine îi salvează pe salvatori?

  După ce sâmbătă, o stație de alimentare cu gaz (GPL) din Crevedia, județul Dâmbovița, a explodat, în lanț, pe lângă persoane civile, 39 de pompieri, 2 polițiști și 2 jandarmi au fost răniți. 

Foto: Inquam / Octav Ganea

Pe contul de Facebook Europol, se face apel disperat către cei care sunt dispuși să doneze sânge. ”Bilanțul cadrelor MAI rănite in exploziile de la Crevedia  a crescut vertiginos: 39 de pompieri, 2 polițiști și 2 jandarmi.

Toți cei care pot întinde o mână de ajutor în această situație tragică, pot merge chiar azi la Centrul de Trasnfuzie București pănă la ora 13.30 sau în zilele următoare pentru a dona sânge. Totalul persoanelor rănite  în deflagrație se ridică la 57.”

Azi-nopte, Europol a precizat că unii dintre colegii răniți vor pleca de urgență în Belgia, întrebând de ce nu am învățat nimic din tragedia de la Colectiv. 

”Suntem alături de colegii noștri pompieri care îsî riscă viața și se luptă cu flăcările în dezastrul ce a avut loc în această seară la Crevedia.

 El este unul dintre cei 26 de pompieri răniți în exploziile ce au avut loc în timp ce se afla în misiune. Doi dintre pompierii răniți sunt intubați și vor fi transferați de urgență în Belgia, pentru a avea o șansă la viață. De asemenea,  un coleg  polițist a fost rănit in aceste explozii, acesta  fiind transportat la un spital din București.

Nu s-a invățat nimic, absolut nimic din tragedia  de la Colectiv, numărul paturilor pentru cei cu arsuri grave fiind de 24, insuficient pentru o asemenea deflagrație.

Mulți spun că pompierii sau polițiștii  au salarii și pensii speciale. Ajunge să ai o singură intervenție în 30 de ani de activitate, care să îți marcheze pentru totdeauna destinul, așa cum au avut și colegii în această seară. 

Cine îi salvează pe salvatori?!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni