• PRO TV
  • Cristina Neagu a împlinit 35 de ani. Cum arată cea mai bună handbalistă a anului într-o ținută elegantă

Cristina Neagu a împlinit 35 de ani. Cum arată cea mai bună handbalistă a anului într-o ținută elegantă

Cristina Neagu a împlinit 35 de ani. Cum arată cea mai bună handbalistă a anului într-o ținută elegantă

Este sportiva pentru care s-a ridicat de nenumărate ori drapelul românesc. Considerată un model pentru copii și tineri, handbalista Cristina Neagu îi face mândri pe români datorită performanțelor pe care le înregistrează în fiecare an. Astăzi, la 26 august 2023, prietenii și apropiații îi urează „La mulți ani!”, cu ocazia împlinirii a 35 de ani. 

Considerată cea mai bună jucătoare de handbal din lume, Cristina Neagu este singura sportivă din istorie care a câștigat de patru ori titlul de „Cea mai bună jucătoare din lume” în clasamentul IHF. De la primele ore ale dimineții, sportiva s-a bucurat de mesaje de felicitare din partea fanilor, pe rețelele sociale. Zeci de colaje și fotografii sunt postate de către admiratori. 

Cristina Neagu s-a apucat de handbal la vârsta de 12 ani, iar prima ei antrenoare a fost Maria Covaci. Adolescenta și-a pus pasiunea pentru handbal mai presus de orice, iar peste câțiva ani  devine o stea a sportului românesc. 


De ziua ei, Cristina Neagu va fi pe teren. Meciurile vor fi transmise pe PRO ARENA


 

Într-un interviu acordat în urmă cu 9 ani, Cristina Neagu spunea că are și motive de tristețe de ziua sa de naștere. „Sunt o nostalgică, când îmi serbez ziua de naştere, de fiecare dată, sunt şi un pic supărată că trece timpul”, mărturisea Cristina Neagu pentru Gazeta Sporturilor.

„Nu sînt domnişoara care, vai!, şi-a rupt o unghie sau care s-a împiedicat pe podium la prezentarea de modă. Pot fi şi elegantă, la evenimente deosebite îmi place să port rochie, să arăt bine. Lumea însă trebuie să ştie că sînt o persoană normală", mai spunea sportiva.


(VEZI ÎN GALERIA FOTO CUM ARATĂ ÎNTR-O ȚINUTĂ ELEGANTĂ)




Sursă foto: Facebook
Vezi și: 
Interviu cu Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă a lumii: "De la primul antrenament am simțit chemarea" 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni