• PRO TV
  • Nu e mama, ci bunica! Vedeta care a întors toate privirile la plajă, cu nepoțelul în brațe

Nu e mama, ci bunica! Vedeta care a întors toate privirile la plajă, cu nepoțelul în brațe

Nu e mama, ci bunica! Vedeta care a întors toate privirile la plajă, cu nepoțelul în brațe

În vârstă de 46 de ani, Michelle Hunziker, fosta soție a lui Eros Ramazzotti, a atras toate privirile pe o plajă din Sardinia. Îmbrăcată într-un costum de baie roz, în două piese, și cu un bebeluș în brațe, aceasta putea fi confundată cu o tânără mămică.

Însă bebelușul pe care Michelle îl ținea cu delicatețe în brațe este nepoțelul ei, Cesare. Micuțul este fiul Aurorei, fata lui Michelle din căsnicia cu artistul italian Eros Ramazzotti. Cei doi au fost căsătoriți timp de 4 ani, între 1998 și 2002.

Super vedetă în Italia, Michelle Hunziker este una dintre celebritățile preferate de paparazzi. La fiecare apariție, aceasta este impecabilă, iar în costum de baie se mândrește cu un trup de supermodel.

Aceasta a dezvăluit că la vârsta de 20 de ani a făcut parte dintr-un cult, care îi impunea fel de fel de restricții pentru a rămâne “pură”. Printre altele, trebuia să țină si o dietă vegană strictă și i se interzicea să consume alimente cu agenți de afânare. I s-a spus că pizza “nu este altceva decât o concentrație de puteri demonice”.

Hunziker s-a născut în Elveția, însă a primit cetățenie italiană după ce s-a căsătorit. Vedeta spune că de vină pentru divorțul ei de Ramazzotti a fost acest cult bizar, liderii convingând-o că  artistul are o influență nefastă asupra ei.

Între timp, Michelle a divorțat și de al doilea soț, Tomaso Trussardi, cu care ae două fetițe.

Vezi imagini in GALERIA FOTO de mai sus!

SURSA FOTO: PROFIMEDIA

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni