• PRO TV
  • Își întrec mamele în frumusețe! Fiicele adolescente ale vedetelor din România strălucesc pe rețelele de socializare

Își întrec mamele în frumusețe! Fiicele adolescente ale vedetelor din România strălucesc pe rețelele de socializare

Își întrec mamele în frumusețe! Fiicele adolescente ale vedetelor din România strălucesc pe rețelele de socializare

Vedetele din România și-au ținut ani buni fiicele departe de lumea mondenă și de rețelele de socializare, însă acum a venit momentul acestora să strălucească. Andreea Marin se mândrește din ce în ce mai des cu Violeta, iar Iulia Albu primește mii de complimente pentru fiica ei superbă. Fata cea mare a Ancai Serea, Sarah, este copia ei fidelă, iar fanii au remarcat imediat acest lucru.

Adolescenta a împlinit de curând 16 ani.” 16 ani cu tine! Te iubesc nespus și-ți mulțumesc pentru bunătatea și maturitate ta. Nu stiu cum au trecut anii însă îți doresc să te bucuri de tot ce e mai bun și frumos pe lumea asta. Să nu uiți niciodată că-ți voi fi alături și că-s cea mai mândra mămică de adolescenta. Te iubesc, Sarah”, i-a scris mama ei pe Instagram.

“Cât e de frumoasă! Zici că e sora ta geamănă!”, i-au transmis fanii.

“Am crezut că ești tu la 16 ani . Este superbă foc și e copia ta fidelă . Foarte frumoasă!”, a mai scris o fană.

Mikaela, fiica Iuliei Albu, are toate șansele să dea lovitura în lumea modellingului, sub îndrumarea mamei ei. La numai 13 ani, adolescenta pozează deja ca un adevărat fotomodel.

“Cât de frumoasă și finuța este! Să vă trăiască fericită și cu acest zâmbet frumos pe buze toată viață!”, i-au transmis fanii.

Monica Gabor se mândrește ori de câte ori are ocazia cu fiica ei, Irina, o elevă eminenta în Statele Unite. Adolescenta în vârstă de 15 ani și-a descoperit pasiunea pentru artă acum mai mult timp, dar puțini sunt cei care știu că a început să câștige sume impresionante din această activitate. A fost încurajată de părințîi săi să își urmeze visul, iar acum vinde tablourile pe care le face, după cum a declarat chiar tatăl său în cadrul unui interviu.

Sofia, fiica Andreei Bănică, are tot ce îi trebuie pentru a deveni un influencer – la numai 14 ani, adolescenta face deja parte din postările obișnuite ale Andreei, ajutând-o să promoveze diverse produse de îngrijire sau de modă. 

Și Antonia se mândrește cu o fiică superbă – în vârstă de 13 ani, Maya locuiește în Italia, însă vine adesea în vizită să își vadă frații mai mici.

Vezi imagini în GALERIA FOTO de mai sus.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni