• PRO TV
  • Prietenii Alexandrei adună bani pentru a le cumpăra o casă celor trei copii, rămași orfani de mamă. „Lor trebuie să le dăm o gură de aer, dacă pentru ea n-am reușit” 

Prietenii Alexandrei adună bani pentru a le cumpăra o casă celor trei copii, rămași orfani de mamă. „Lor trebuie să le dăm o gură de aer, dacă pentru ea n-am reușit” 

Prietenii Alexandrei adună bani pentru a le cumpăra o casă celor trei copii, rămași orfani de mamă. „Lor trebuie să le dăm o gură de aer, dacă pentru ea n-am reușit” 

Mai mulți locuitori din Botoșani au ieșit în stradă, după moartea Alexandrei Ivanov. Tânăra mămică, în vârtă de 26 de ani, a murit la Maternitatea Botoșani în chinuri. Apelurile ei au fost ignorate de medicul de gardă. Prietenii ei au făcut un apel pe rețelele sociale, în speranța de a-i ajuta  pe cei trei copii, care au rămas orfani de mamă. 

Paul Palencsar, un jurnalist din Iași, a publicat un mesaj în care vorbește despre decizia prietenilor Alexandrei, dar și a oamenilor cu suflet mare, care vor să întindă o mână de ajutor

Medicii criminali de la Maternitatea Botoșani nu doar că au lăsat trei copii orfani, ci le-au răpit și șansa de a avea o casă. Aflu că Alexandra și soțul munceau intens la asta. Își doreau o casă. Nimic extravagant, doar decent, ca ei.
Când ucizi un om, îi ucizi și visele. Iubirile și speranțele. Casa și fericirea din ea. Asta au ucis medicii când au lăsat-o pe Alexandra să moară. Un întreg univers s-a prăbușit, strivit de nepăsarea criminală a groparilor în halat alb. Casa la care visa Alexandra e un vis imposibil, pentru că ea nu mai este.
Ca răul să triumfe, oamenii buni trebuie să stea deoparte. Dacă vrem ca Alexandra să fie ucisă și de noi, atunci să rămânem indiferenți la suferința celor pe care ea i-a iubit cel mai mult. Astfel, răul va fi complet. Iar noi, complici la crimă. Pare exagerat, dar nu e.
Prieteni ai Alexandrei și oameni răscoliți de drama ei au hotărât să fie un strop de lumină într-un ocean de întuneric. Au început să adune bani pentru casa Alexandrei. 90.000 de euro. La cât s-a furat și se fură în România, ăștia sunt bani de o roabă cu șampanie într-un club din Mamaia.” (...) Vă îndemn să donați. Eu o voi face.

Vezi continuarea mai jos. 



Pentru a veni în sprijinul familiei Ivanov, prietenii Alexandrei au creat un grup pe Facebook, „Eu sunt Alexandra”, prin care transmit mesaje, fotografii și îndemnuri de a face donații pentru casă. 

Cabinetul particular al dr. Mariana Pritop, medicul ginecolog care era de gardă la Maternitatea Botoșani când Alexandra a fost adusă cu dureri, a fost vandalizat. Geamurile au fost sparte, iar pe ziduri au fost scrise, cu graffiti, numele decedatei și mesajul ei de disperare: „Nu am aer”, potrivit Monitorul de Botoșani

Alexandra i-a transmis mai multe mesaje disperate de ajutor acestui medic: 

„Sunt Ivanov Alexandra. Credeți că îmi puteți face chiuretajul noaptea asta, că nu mai rezist de durere! Vă rog din suflet, simt că o iau razna”.  (Vezi galeria foto)


Sursă foto: Facebook/  Paul Palencsar 


Vezi și: 







Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni