• PRO TV
  • Mesajul sfâșietor postat de tânăra condamnată în SUA, pentru iubitul pe care l-a ucis în accident

Mesajul sfâșietor postat de tânăra condamnată în SUA, pentru iubitul pe care l-a ucis în accident

Mesajul sfâșietor postat de tânăra condamnată în SUA, pentru iubitul pe care l-a ucis în accident

Mackenzie Shirilla este o tânără de 19 ani care zilele trecute a fost condamnată la două pedepse de închisoare pe viață, pentru uciderea iubitului ei și a altei persoane. Fata conducea cu 160 km/h, sub influența drogurilor, și a intrat într-un zid. Ce mesaj i-a transmis iubitului ucis după ce a aflat verdictul.

Procurorii și judecătorul din Ohio au stabilit că Mackenzie Shirilla a acționat cu premeditare când și-a ucis doi prieteni, intrând cu mașina într-un zid de beton, în iulie 2022. Ea a scăpat cu viață, însă cei doi ocupanți ai vehiculului, printre care și iubitul ei, au murit.

Tânăra a fost găsită vinovată de moartea prietenilor ei, de Cuyahoga County Court of Common Pleas din Ohio. La începutul acestei săptămâni, Mackenzie a aflat verdictul: două condamnări la închisoare pe viață, cu posibilitatea eliberării condiționate după 15 ani.

Ce i-a scris iubitului mort după verdict


Tânăra de 19 ani, care avea doar 17 ani când a provocat teribilul accident, s-a căit pentru faptele ei. Conducea sub influența canabisului și era furioasă pe iubitul ei. La scurt timp după ce procurorii au convins instanța că a ucis cu premeditare, fata i-a transmis iubitului decedat un mesaj sfâșietor, pe Instagram. În prezent, contul de socializare a fost preluat de părinții ei.

Mi-e dor de tine, iubitule (nug*). Încă simt că vei intra pe ușă în orice secundă. Mi-e dor de râsul tău, de zâmbetul tău perfect. Îți simt energia în jurul meu în fiecare zi, mi-aș dori doar să fie fizică. Doamne, ești ultima persoană care merita acest lucru, aveai o viață perfectă înainte... aș fi vrut să-ți fi spus mai multe. Te rog să mă aștepți”, a scris tânăra condamnată.

*Nug, în limba engleză, are mai multe înțelesuri. Unul e acela de „iubire”, „iubitule”. Al doilea este un slang și înseamnă „o bucățică de marijuana”.


FOTO: Profimediaimages.ro

Înainte să pronunțe verdictul, judecătorul din Cleveland a ținut să precizeze că înțelege nevoia de dreptate a familiei victimelor.

Înțeleg că durerea din această sală vrea să impun cea mai dură pedeapsă. Dar nu cred că ar fi o sentință potrivită, pentru că chiar cred că Mackenzie nu va ieși în 15 ani”, a spus judecătorul de față cu familiile victimelor, conform toofab.com.

Vezi sentința în VIDEO-ul de mai jos!


 

Fotografii: Profimediaimages.ro/Instagram Mackenzie Shirilla/WKYC Channel 3 YouTube

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni