• PRO TV
  • Sebi avea o cameră video care a surprins tragedia! Tatăl tânărului ucis de Vlad Pascu, detalii șocante: Se aud gemete

Sebi avea o cameră video care a surprins tragedia! Tatăl tânărului ucis de Vlad Pascu, detalii șocante: Se aud gemete

Sebi avea o cameră video care a surprins tragedia! Tatăl tânărului ucis de Vlad Pascu, detalii șocante: Se aud gemete

Cumplitul accident de la 2 Mai, provocat de Vlad Pascu, un tânăr care s-a urcat la volan sub influența drogurilor, a fost înregistrat de camera lui Sebi, unul dintre studenții uciși. 

Noi detalii îngrozitoare despre accidentul de la 2 Mai ies la iveală! Moartea lui Sebastian Olariu și a Robertei Dragomir a fost înregistrată de o cameră GoPro pe care tânărul o avea în borsetă în momentul în care Vlad Pascu a izbit în plin cu mașina grupul format din 8 tineri.

Borseta pe care Sebastian Olariu a purtat-o în ziua respectivă a fost înapoiată de către polițiști părinților săi. Tatăl studentului, răpus de durere, a realizat că tot momentul impactului a fost înregistrat în memoria dispozitivului pe care fiul său îl avea la el.

„Sebi avea în ziua accidentului o cameră GoPro la el. O avea în borseta pe care o avea la brâu şi camera accea, exact în momentul impactului, a pornit. Am exact momentul când l-a lovit, fără imagini, doar sunet.

Nu puteţi să vă daţi seama cât am putut să stau să o ascult. Exact a pornit camera când mi-a lovit băiatul. Se aude scârţâitul de roţi, se aude când îi loveşte pe ceilalţi copii, se aud gemetele copiilor care chemau ajutor.

Se aud maşinile când trec pe lângă ei, se aude când vin martorii şi îi găsesc. Se aude o fată care zbiară şi spune că este un băiat rupt de la jumate, se aude când se sună la Poliţie, se aude tot. Se aude momentul când vine Poliţia, când vine salvarea, când îi ia, cum sunt îngroziţi.

Se aude şi momentul când îi pune folia pe el, se aude tot. 37 de minute este toată înregistrarea, cred că s-a terminat bateria apoi. Se aude exact lovitura!”, a declarat Valentin Olariu, potrivit cancan.ro.

Sursă foto: Facebook/ Valentin Olariu/ stirileprotv.ro

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni