• PRO TV
  • Fiicele lui Barack Obama, Malia și Sasha, două rebele. Cum au fost surprinse la o petrecere a lui Drake

Fiicele lui Barack Obama, Malia și Sasha, două rebele. Cum au fost surprinse la o petrecere a lui Drake

Fiicele lui Barack Obama, Malia și Sasha, două rebele. Cum au fost surprinse la o petrecere a lui Drake

Sasha (22 de ani) și Malia Obama (25 de ani) au fost văzute rar la petreceri, din cauza nevoii de securitate impuse de funcția de președinte deținută de tatăl lor. De când Barack Obama nu mai este stăpân pe Casa Albă, fiicele lui au început să iasă în lume, inclusiv la petreceri organizate de vedete din show-biz.

Malia și Sasha Obama au avut parte de o noapte albă, în Los Angeles, la începutul acestei săptămâni, la un party organizat de Drake. Petrecerea, care a avut loc în West Hollywood, s-a bucurat de prezența multor vedete de peste Ocean.

Fiicele lui Barack Obama, care până acum au fost ținute din scurt de tatăl lor, s-au afișat cum publicul larg nu le-a mai văzut până acum. În 2022, cele două surori Obama apăreau într-o fotografie de familie care a făcut înconjurul planetei.

Sasha Obama, care a absolvit Universitatea Southern California în luna mai, a purtat un top de culoare neagră rebel și o pereche de pantaloni gri, largi.

Sora ei, Malia Obama, care lucrează deja ca scenarist, a optat pentru o pereche de colanți cu motive florale și o bluză decoltată.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daily Mail (@dailymail)


Conform Daily Mail, cele două au plecat de la petrecere la 4:00 dimineața. La ieșire, Malia a încercat să-și acopere chipul, însă fotografii au fost mai rapizi.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni