• PRO TV
  • Cum arată în costum de baie cea mai sexy chelneriță de pe TikTok. Românca este barista în Italia

Cum arată în costum de baie cea mai sexy chelneriță de pe TikTok. Românca este barista în Italia

Cum arată în costum de baie cea mai sexy chelneriță de pe TikTok. Românca este barista în Italia

Chelnerița sexy, care îi uimește pe utilizatorii TikTok cu posteriorul său, este stabilită în Italia încă din 2000, are 41 de ani, iar de curând a postat imagini cu ea în costum de baie. 

Barby Mora, pe numele său real Michaela, este de profesie barista în Arco di Trento, Italia. Aceasta a devenit virală în mediul online datorită siluetei sale impecabile, dar și a modului în care își etalează posteriorul sexy.  Este urmărită de aproape 2 milioane de persoane și spune că nu ar fi avut succesul acesta dacă nu ar fi fost îndemnată de soțul său să își facă un cont pe TikTok.

Văzând că Michaela este foarte populară în mediul online, mai multe site-uri italiene au contactat-o:„Sunt româncă, dar locuiesc în Italia din anul 2000. Locuiesc împreună cu partenerul meu și am o fetiță de șapte ani”.

Chiar dacă are 41 de ani, vedeta TikTok nu lasă să se vadă acest lucru. Are o postură impecabilă și nici pe chip nu dă semne de îmbătrânire. De curând, aceasta și-a etalat silueta de zeiță în costum de baie, iar utilizatorii platformei au înnebunit la propriu: „Trup de zeiță. Ești superbă”, „O sculptură creată de zei”.

Vezi în galeria de mai sus cum arată în costum de baie cea mai sexy chelneriță de pe TikTok.

@barbymora

 

♬ Children (Dream Version) - Remastered - Robert Miles

Întrebată în cadrul unui interviu care este secretul său pentru a-și menține greutatea optimă, Michaela a spus că „mama natură este de vină”.

„Ei bine, înainte de o avea pe fiica mea, timp de vreo doi ani am mers regulat la sală, dar apoi m-am oprit. În ultima vreme, nimic. Dar slavă Domnului că am acest dar…”, a mai spus românca celebră pe TikTok.
 

Foto: TikTok/barbymora

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni