• PRO TV
  • Alessandro Mucea a venit cu Tesla la un concert de la munte. Reacția admiratorilor: „Pare incredibil că la 19 ani...”

Alessandro Mucea a venit cu Tesla la un concert de la munte. Reacția admiratorilor: „Pare incredibil că la 19 ani...”

Alessandro Mucea a venit cu Tesla la un concert de la munte. Reacția admiratorilor: „Pare incredibil că la 19 ani...”

Alessandro Mucea a lansat deja cinci piese, cu sprijinul lui Marius Moga. Tânărul cântăreț, apreciat de români pentru evoluția sa în concursul SuperStar, face pași importanți în carieră. Se pregătește de admiterea la facultate, dar găsește timp și penru concerte. La cel mai recent spectacol, susținut într-o stațiune de la munte, tânărul i-a impresionat pe toți când a venit cu mașina sa, un model Tesla. 

Alessandro Mucea a câștigat simpatia telespectatorilor, după ce a câștigat trofeul SuperStar România. A pășit destul de timid în competiție, dar pe parcurs a demonstrat că talentul învinge mereu. În prezent, Alessandro se bucură de invitații la tot felul de evenimente. La un concert din Poiana Secuilor, a venit cu mașina sa Tesla, iar admiratorii au fost uimiți:

„Frumoasă, să o stăpânești sănătos. Ce mi se pare incredibil e că la 19 ani ți-ai luat-o cu bani câștigați de tine, din munca ta”, „Felicitări pentru Tesla, o meriți! Dar mai multe felicitări pentru talentul și munca ta! Să ai baftă multă și sănătate să ajungi sus de tot unde îți e locul printre cei mai buni artiști în muzică!; „Ai dus tesla sa o strici pe câmp urat așa”

Fostul concurent de la SuperStar a primit și un mesaj de la Marius Moga: „Hard work always pays off!” (Munca grea dă întotdeauna roade)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alessandro Mucea (@alessandromusic_official)

Timp de doi ani, Alessandro Mucea a evoluat foarte mult, iar acum se mândrește cu o realizare importantă. A lansat cinci piese și lucrează la altele. 

Tânărul vrea să dea admitere la Universitatea Națională de Muzică din București. 

Alessandro Mucea a cucerit o țară întreagă cu melodiile interpretate în concursul SuperStar, în special cu celebra piesă „La Boheme“, a lui Charles Aznavour, a studiat la Colegiul „Petru Poni“ din Roman, profilul economic.



Sursă foto: Instagram/ alessandromusic_official

Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni