• PRO TV
  • CTP, despre tragedia din 2 Mai: „Pentru adevărații făptuitori, părinții ucigașului, legea nu prevede nimic”

CTP, despre tragedia din 2 Mai: „Pentru adevărații făptuitori, părinții ucigașului, legea nu prevede nimic”

CTP, despre tragedia din 2 Mai: „Pentru adevărații făptuitori, părinții ucigașului, legea nu prevede nimic”

Accidentul de la 2 Mai, în urmă căruia doi tineri și-au pierdut viața și alți trei au ajuns la spital, a îngrozit o țară întreagă. Un tânăr în vârstă de 19 a urcat drogat la volan și a intrat cu mașina într-un grup de 8 pietoni. Șoferul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 

Cristian Tudor Popescu (CTP) a publicat pe contul de Facebook, acolo unde are peste 300.000 de urmăritori, un mesaj în care face referire la tragedia de la 2 Mai. 

Cunoscutul jurnalist este de părere că principalii vinovați pentru tragedia de la 2 Mai sunt părinții tânărului drogat, care „l-au antrenat, înarmat și aruncat între oameni ca un terorist sinucigaș”. 

Gazetarul consideră că nu se poate vorbi despre un accident, ci despre crimă cu premeditate. De altfel, așa își începe CTP mesajul postat pe contul de socializare. 

„Crimă cu premeditare

Nu pot să scriu prea mult despre omorârea celor doi copii buni și curați de către progenitura cretinoidă, pentru că mă gâtuie furia. Dar asta trebuie să spun: 

Nu-i un accident, este o crimă cu premeditare. Iar autorii nu pot fi pedepsiți prin lege. Progenitura cretinoidă și arogantă va face pușcărie – sau nu. Polițiștii care puteau să-l oprească și n-au făcut-o, din prostie sau ticăloșie, vor fi sancționați – sau nu. 

Dar pentru adevărații făptuitori, părinții ucigașului, legea nu prevede nimic. Genul acesta de oameni a împânzit România: au bani căpiță, acareturi, relații, influență, obținute prin orice mijloace. Din înălțimea poziției lor în societate, îi satisface în mod deosebit să-i umilească în fel și chip pe amărășteni. Pentru ei, ăsta e condimentul suprem, cu care viața are gust.

O fac direct, sau prin odrasle. De aceea le cumpără mașini dărâmătoare și le dau bani câți cer. Nu din amor părintesc, așa cum pretind, ci pentru a fi umiliți astfel copiii altora – și, prin ei, părinții. Dacă se întâmplă să și moară și ai lor să sufere până la ruperea sufletului, asta e. 

Știau foarte bine că fiul lor nu poate să facă decât mult rău în jur. Numitul Vlad a fost antrenat de părinții săi, înarmat și aruncat între oameni ca un terorist sinucigaș”, a scris CTP pe Facebook. 

Citește aici primele declarații ale părinților șoferului care a ucis doi tineri la 2 Mai. 

După ce „Legea Anastasia” a intrat în vigoare, tânărul care a produs accidentul de la 2 Mai ar putea sta mulți ani după gratii. 

„Legea Anastasia” prevede pedepse cu executare pentru șoferii care se urcă la volan sub influența alcoolului sau a drogurilor sau fără permis de conducere și produc accidente mortale.

Legea poartă numele unei fetițe de 4 ani care a murit anul trecut, într-o comună din Iași, într-un accident produs de o femeie fără permis de conducere. 

Fotografii: Facebook @CTP/ stirileprotv.ro

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni