• PRO TV
  • Cum arată Cristian Cioacă după aproape 11 ani de închisoare. Fostul polițist a fost eliberat condiționat

Cum arată Cristian Cioacă după aproape 11 ani de închisoare. Fostul polițist a fost eliberat condiționat

Cum arată Cristian Cioacă după aproape 11 ani de închisoare. Fostul polițist a fost eliberat condiționat

Cristian Cioacă a fost eliberat condiționat marți, 22 august, după 10 ani și 8 luni de închisoare. Fostul polițist, condamnat la 15 ani și 8 luni de detenție pentru uciderea soție sale, Elodia Ghinescu, a ieșit din penitenciar cu zâmbetul pe buze.

Vă mulțumesc pentru interesul acordat, dar nu îl merit. Este prima zi din restul vieții mele. Plecând de aici vă imaginați că voi trăi”, au fost primele cuvinte ale lui Cristian Cioacă la ieșirea din penitenciarul Mioveni, potrivit stirileprotv.ro.

Fostul polițist a fost eliberat condiționat, cu 5 ani înainte de termen, în urma unei decizii definitive a Trinunalului Argeș. 

La ieșirea din închisoare, Cristian Cioacă a avut zâmbetul pe buze și a vorbit cu jurnaliștii. 

Îmi doresc ca familia mea să aibă o viață normală. Să îi feresc. Pentru mine viața nu a fost normală”, a mai spus fostul polițist, care era îmbrăcat lejer, cu tricou, pantaloni de trening și o șapcă cu inscripția POLICE. Vezi poze în GALERIA FOTO de mai sus!

Cristian Cioacă a fost condamnat în 2014 pentru uciderea fostei sale soții, avocata Elodia Ghinescu. Judecătorii argeșeni l-au eliberat după 10 ani și 8 luni, după mai multe solicitări depuse de deținut.

Procesul în urma căruia a fost trimis după gratii a durat 7 ani. Deși Cioacă a fost condamnat, anchetatorii nu au găsit nici până în ziua de azi trupul Elodiei Ghinescu.

Fotografii: stirileprotv.ro

Vezi și VIDEO:  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni