• PRO TV
  • Viața privată a lui Toto Cutugno. Detalii despre soția cântărețului și fiul Nico, născut dintr-o relație extraconjugală

Viața privată a lui Toto Cutugno. Detalii despre soția cântărețului și fiul Nico, născut dintr-o relație extraconjugală

Viața privată a lui Toto Cutugno. Detalii despre soția cântărețului și fiul Nico, născut dintr-o relație extraconjugală

Toto Cutugno a murit marți, 22 august, spitalul San Raffaele din Milano. Cântărețul, care avea 80 de ani, a lăsat în urmă o soție îndurerată și un fiu, pe nume Nico, în vârstă de 33 de ani. 

Toto Cutugno s-a căsătorit cu Carla în 1971. Celor doi nu le-a plăcut niciodată să-și expună relația, trăind-o timp de peste 50 de ani departe de lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, au existat ocazii când artistul a vorbit despre femeia cu care și-a împărțit cea mai mare parte a vieții.

În 2018, cântărețul a spus că această mare poveste de dragoste a reușit să supraviețuiască unei trădări. Intervievat de Corriere della Sera, el a declarat: „Carla ar fi putut să mă dea afară din casă, dar nu a făcut-o”. Din acea relație extraconjugală trecătoare s-a născut un copil. Soția lui Toto Cutugno i-a cerut în mod expres cântărețului să-l recunoască și să-i dea numele de familie: „Primul lucru pe care mi l-a spus a fost să-mi recunosc fiul și să-i pun numele de familie”, scrie fanpage.it. Cu soția sa Carla, Toto Cutugno nu a avut copii.

„Niko este lumina mea care îmi luminează zilele și datorită lui Dumnezeu acum locuiește la Milano și de aceea suntem aproape întotdeauna împreună. La mulți ani fiul meu, iți doresc lucruri puține, dar fundamentale pentru a trăi o viață liniștită. Dragoste.... respect.... sinceritate.... loialitate.... generozitate....prietenii adevărate... și multă, multă sănătate.FELICITĂRI BĂIATUL MEU”, scria artistul în 2018, cu ocazia zilei de naștere, când Nico împlinea 29 de ani. 

Tânărul este licențiat în economie, iar tatăl său a postat câteva imagini de la admitere pe contul de socializare (vezi galeria foto)

Dramele care i-au marcat copilăria lui Toto Cutugno. Sora mai mică a murit la vârsta de 7 ani 

Viața de familie a lui Toto Cutugno, așa cum a spus chiar el, într-un interviu pentru Corriere della Sera, a fost marcată de evenimente tragice.
 
„Am văzut-o pe sora mea Anna, cea mai mare, murind în fața ochilor mei, sufocată. Ea mânca gnocchi și s-a înecat. Ea avea 7 ani, iar eu 5”, scrie publicația ilmattino.it. Cealaltă soră, Rosanna, a fost primul copil care a suferit o intervenție chirurgicală la inimă în Italia. 
 
„Tata s-a îndatorat pentru acea intervenție pe care a terminat-o să o plătească în rate în 1978, cu doi ani înainte de moarte”, spunea Toto Cutugno. Fratele Roberto s-a îmbolnăvit de meningită și de atunci, așa cum îi spusese medicul, a dus o viață neliniştită.

Sursă foto: Instagram/ totocutugnoofficial, Getty Images
Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni