• PRO TV
  • Părinții lui Vlad Pascu, primele declarații după ce fiul lor a provocat tragedia din 2 Mai: Nu căutăm o cale ușoară

Părinții lui Vlad Pascu, primele declarații după ce fiul lor a provocat tragedia din 2 Mai: Nu căutăm o cale ușoară

Părinții lui Vlad Pascu, primele declarații după ce fiul lor a provocat tragedia din 2 Mai: Nu căutăm o cale ușoară

Părinții lui Vlad Pascu, un tânăr în vârstă 19 ani care s-a urcat drogat la volan și a omorât doi studenți, au avut prima reacție în urma tragicului eveniment.

Vlad Pascu, un băiat de 19 ani, a ucis doi tineri în accidentul pe care l-a produs la 2 Mai. Acesta venea dintr-un club aflat în Vama Veche, acolo unde consumase nu mai puțin de 3 tipuri de droguri. Înconștient și cu o viteză de nedescris, șoferul a intrat într-un grup de 8 tineri care se deplasa pe partea carosabilă, în stațiunea 2 Mai din județul Constanța.

Roberta Marina Dragomir şi Sebastian Andrei Olariu, doi studenți la Facultatea de Geografie, și-au pierdut viața în urma impactului catastrofal.

Miruna și Mihai Pascu, părinții șoferului, au făcut primele declarații în urma accidentului care a șocat o țară întreagă! Aceștia susțin că sunt dispuși să ofere sprijinul necesar „familiilor greu încercate”.

„Nu există cuvinte prin care se ne exprimăm durerea și șocul provocate de această tragedie în care fiul nostru a fost implicat. 

Înțelegem pe deplin situația, suntem părinți și suntem conștienți că nimic nu poate înlocui un copil. Pierderea unui copil este cea mai mare tragedie pe care un om o poate încerca. 

Căutăm să găsim un echilibru și dorim să ne oferim sprijinul și susținerea pentru tratamentele medicale necesare pentru a veni în ajutorul familiilor greu încercate. 

Nu încercăm să-l absolvim pe fiul nostru de rigorile legii, suntem conștienți de implicațiile pe care le va avea această tragedie asupra vieții lui și nu încercam să-l ferim de răspunderea pentru faptele sale. 

Credem că este nevoie de comunicare, echilibru și de a găsi o soluție pentru a da prioritate urgențelor medicale prezente. 

Sufletul ne este pustiit, trăim o suferință fără margini și nu căutăm o cale ”ușoară” pentru a ieși din ce avem de dus că părinți. Dumnezeu să ne ajute să putem duce această imensă povară”, au declarat părinții băiatului pentru hotnews.ro.

Reamintim că Vlad Pascu nu se afla la prima abatere, iar în seara accidentului consumase trei tipuri de droguri, mai exact cocaină, amfetamină şi metamfetamină. 

Foto: stirileprotv.ro

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni