• PRO TV
  • VIDEO viral | Cum reacționează Jason Derulo când o aude pe Nicole Cherry cântând

VIDEO viral | Cum reacționează Jason Derulo când o aude pe Nicole Cherry cântând

VIDEO viral | Cum reacționează Jason Derulo când o aude pe Nicole Cherry cântând

Jason Derulo a susținut un concert în Capitală, în cadrul festivalului Summer in the City. Acolo l-a cunoscut și Nicole Cherry, care i-a pus o piesă de-ale sale, numai bună de bâțâială.

Jason Derulo și Robbie Williams au fost capetele de afiș ale festivalului Summer in the City, organizat în Capitală în perioada 18-19 august. Nicole Cherry a fost la festival și a avut ocazia să-l cunoască pe Jason Derulo, în backstage. Acolo, românca i-a pus artistului internațional muzica ei, iar el n-a stat pe gânduri și s-a pus pe dansat.

M-am bucurat să îl cunosc, este un om minunat și energic și un artist pe care îl apreciez, Jason Derulo a susținut un show complet la Summer in the City. Mă simt recunoscătoare că pot fi aproape de artiști atât de talentați. Acest lucru mă motivează să îmi depășesc limitele în fiecare zi”, a spus Nicole Cherry.

Vezi mai jos cum dansează Jason Derulo pe Aș vrea să mă las de tine!

@nicolecherry Nice to meet you❤️???????? @Jason Derulo ♬ sunet original - nicolecherry

Nicole Cherry a mai făcut video-uri similare cu J Balvin, Luis Fonsi și Maluma. De altfel, de J Balvin o leagă o prietenie mai veche, artistul a fost impresionat de single-ul de debut al artistei, Memories, încă de acum 10 ani.

Fotografii: Nicole Cherry TikTok

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni