• PRO TV
  • Mărturiile șocante ale lui Darius, tânărul care a supraviețuit în urma accidentului de la 2 Mai:”Ne-a lovit...”

Mărturiile șocante ale lui Darius, tânărul care a supraviețuit în urma accidentului de la 2 Mai:”Ne-a lovit...”

Mărturiile șocante ale lui Darius, tânărul care a supraviețuit în urma accidentului de la 2 Mai:”Ne-a lovit...”

Darius este unul dintre supraviețuitorii accidentului de la 2 Mai. Tânărul își amintește cu groază momentul în care șoferul drogat a intrat în grupul lui de prieteni.

Tragedie fără margini în stațiunea 2 Mai, acolo unde și-au pierdut viața doi tineri, după ce un șofer de 19 ani aflat sub influența substanțelor interzise a intrat cu viteză în 8 persoane. Darius este unul dintre supraviețuitorii teribilului accident.

Darius a povestit cu el și ceilalți prieteni s-au adunat pentru a sărbători ziua de naștere a unuia dintre ei, aceștia se îndreptau spre cazarea de la 2 Mai după ce s-au distrat în Vama Veche. Acesta își amintește că trei băieți se aflau mai în față și că nu au fost loviți, iar el se afla în spate cu alte patru persoane, printre care Roberta și Sebi, tinerii care și-au pierdut viața în urma impactului.

Șoferul avea viteză foarte mare în momentul în care a intrat în ei, susține tânărul. Deși se aflau în afara părții carosabile, tocmai pentru a evita o posibilă tragedie, dar totul a fost în zadar.

”Noi veneam dinspre Vama Veche spre 2 Mai, unde aveam cazarea. Pe drum, circa 90%, circa 35 de minute pe jos am avut o porțiune pietonală, pe partea pe care a avut loc și accidentul.

Mai aveam o porțiune de drum de Drum Național care nu era prevăzută cu trotuar. Partea carosabilă avea o bandă pe stânga, una pe dreapta. Iar pe banda din dreapta, de unde venea și șoferul care i-a ucis pe Roberta și pe Sebastian, era un marcaj continuu care în mod normal un conducător auto nu poate să o atingă sau să treacă de ea”, a povestit Darius pentru România TV.

Vlad Pascu, șoferul teribilist care a luat viața a doi tineri, se afla sub influența drogurilor în momentul în care a provocat tragedia din stațiunea 2 Mai. Părinții băiatului care își etala mașinile de lux pe internet vor să îi ajute pe părinții victimelor accidentului.
„Nu este fiu de beizadea. Părinţii nu sunt oameni cu bani care nu au ce face cu ei şi îi dau copilului să se drogheze. Părinţii încearcă să ia legătura cu familiile victimelor pentru a-i ajuta”,  a spus avocata Luminița Popescu, potrivit observatornews.ro.

Sursă foto: stirileprotv.ro/ youtube

VEZI ȘI VIDEO


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni