• PRO TV
  • Detalii șocante despre șoferul de 19 ani care a urcat drogat la volan și a ucis doi tineri! Ce a făcut Vlad Pascu în trecut

Detalii șocante despre șoferul de 19 ani care a urcat drogat la volan și a ucis doi tineri! Ce a făcut Vlad Pascu în trecut

Detalii șocante despre șoferul de 19 ani care a urcat drogat la volan și a ucis doi tineri! Ce a făcut Vlad Pascu în trecut

Accidentul petrecut în 2 Mai acum câteva zile a cutremurat o țară întreagă! Vlad Pascu, un băiat de 19 ani care s-a urcat drogat la volan, a spulberat viețile a doi tineri, studenți la Faculltatea de Geografie. Familiile sunt în stare de șoc, iar detaliile din trecutul tânărului șofer sunt greu de procesat.

Noi informații despre Vlad Pascu, soferul de 19 ani care a urcat la volan sub inflența a trei droguri diferite și a ucis două persoane! Se pare că acesta este familiarizat cu substanțele interzise încă de acum câțiva ani, căci în 2022 a fost cercetat pentru deținere de droguri, potrivit unei decizii a Tribunalului București, publicată pe portalul instanțelor de judecată și citată de click.ro.

Procurorii DIICOT l-au iertat pe tânăr, renunțând la dosar pentru că ar fi fost vorba depre o cantitate mică de cannabis, mai exact 0,68 de grame.

Potrivit Digi24, în 2022 Vlad Pascu a ajuns la o clinică de dezintoxicare din Olanda, acolo unde tatăl său îl dusese pentru tratament, dar și pentru a scăpa de anturajul pe care îl avea. În ciuda eforturilor depuse de părinți, problemele au reapărut imediat după ce s-a întors în țară.

Informațiile apărute în presă nu sunt deloc în favoarea declarațiilor făcute de avocata lui, Luminița Popescu. Aceasta a declarat, în fața jurnaliștilor, că Vlad Pascu nu este consumator și că a primit drogurile într-un club din Vama Veche, unde venise să petreacă. Reamintim că Vlad Pascu a ieșit pozitiv la cocaină, amfetamină şi metamfetamină.

„Da, din câte am înţeles, nu este consumator. Le-a primit în Vama Veche”, a spus avocata tânărului de 19 ani.

Vlad Pascu nu a fost iertat o singură dată de polițiști, ci de două ori! Cu foarte puțin timp înainte de a accidenta mortal două persoane, tânărul a fost oprit de polițiști în trafic, dar nu a fost testat antidrog, chiar dacă în mașină avea astfel de substanțe.  

Potrivit stirileprotv.ro, șeful IPJ Constanța, Constantin Glugă, a susținut că șoferul nu a fost testat pentru droguri deoarece nu prezenta un comportament care să indice acest lucru. De asemenea, autoritățile mai afirmă și că Vlad Pascu ar fi consumat substanțe interzise abia după ce a plecat din sediul poliției.

Foto: stirileprotv.ro

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni