• PRO TV
  • Cum s-a îmbrăcat Daniela Crudu la botezul fiicei Daiana Maria! Vezi imagini spectaculoase

Cum s-a îmbrăcat Daniela Crudu la botezul fiicei Daiana Maria! Vezi imagini spectaculoase

Cum s-a îmbrăcat Daniela Crudu la botezul fiicei Daiana Maria! Vezi imagini spectaculoase

În weekend, Daniela Crudu a creștinat-o pe fiica ei și a organizat un eveniment cu totul special. 

Daiana Maria a fost creștinată la Biserica Izvorul Tămăduirii din Roșu, iar petrecerea a fost organizată într-un local luxos, cu un decor splendid. Decorațiunile, fie albe, fie luminoase și strălucitoare, au creat o atmosferă de basm în care Daniela și invitații din showbiz s-au simțit ca într-o poveste.

Vezi imagini spectaculoase de la botez în Galeria Foto

Daniela Crudu a purtat o rochie scurtă, albă, iar la gât a accesorizat totul cu un trandafir alb, confecționat din același material precum rochia.Chiar dacă gurile rele au spus că s-a îmbrăcat exact ca pentru o nuntă, vedeta a strălucit și a apărut extrem de senzuală și feminină.

Potrivit unui site care analizează originea numelor, Daiana este o variantă a numelui Diana și este un nume de origine latină.Daiana înseamnă „divin”, „asemănător unei zeițe”, „ceresc” și „luminos” (din latină „dius/dia” = divin, sau indo-european „deiwo” = Dumnezeu/lumină/zi sau „*dei-“ = a străluci ).

 Zeița "Daiana-Diana" își are originile în mitologia romană și este zeiță a Lunii, a pădurilor și a vânătorii, dar și a nașterii.   Zeița "Daiana - Diana", în mitologia română, era fiica lui Jupiter și al Latoniei și sora lui Apolo.

Maria provine din ebraicul Miriam, sau aramaicul Mariam. Semnificația numelui nu a fost stabilită cu certitudine, dar la origine poate fi un nume egiptean, probabil „mry” (îndrăgită) sau „mr” (dragoste, stăpână, doamnă respectabilă sau doamnă îndrăgită) și înseamnă „copil dorit” sau „aleasă, iubită de Dumnezeu”. 

Vezi imagini spectaculoase de la botez în Galeria Foto

FOTO: DANIELA CRUDU INSTAGRAM

Vezi și: Burmis, la un pas de tragedie din cauza depresiei


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni