• PRO TV
  • Britney Spears a petrecut cu bărbați la bustul gol, după divorț. Sam Asghari a plecat de acasă

Britney Spears a petrecut cu bărbați la bustul gol, după divorț. Sam Asghari a plecat de acasă

Britney Spears a petrecut cu bărbați la bustul gol, după divorț. Sam Asghari a plecat de acasă

Britney Spears suferă în felul ei după ce Sam Asghari i-a dat papucii. Cântăreața de 41 de ani s-a distrat cu bărbați la bustul gol, la doar câteva zile după ce s-a despărțit de soțul tinerel.

După cum știe toată lumea, Hesam și cu mine nu mai suntem împreună... 6 ani este mult timp să fiu cu cineva, așa că sunt puțin șocată, dar... nu sunt aici să explic de ce pentru că, sincer, nu e treaba nimănui! Dar nu am mai suportat durerea!”, spunea în urmă cu câteva zile Britney Spears. 

Artista a ales un mod confortabil de a scăpa de durerea despărțirii: s-a distrat la o petrecere în compania a șase bărbați dezbrăcați până în talie. 

Mi-am invitat băieții preferați și m-am jucat toată noaptea”, a scris Britney pe Instagram, unde a postat și imagini de la dezmăț. 


FOTO@britneyspears 

Petrecerea nu a fost organizată de ea, însă și-a permis să-și aducă șase prieteni, toți bărbați. La un moment dat, unul dintre ei se apleacă și îi linge un picior, în timp ce ea stă docilă în fața camerei de filmat.

Sam Asghari i-a cerut divorțul lui Britney după doar 14 luni de mariaj. El a aflat că îl înșelase, iar surpriza a fost maximă atunci când a obținut dovezi ale infidelității artistei. Stupoare: cu cine l-a înșelat Britney Spears pe Sam Asghari!

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro/@britneyspears 

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni