• PRO TV
  • Cum arată și cu ce se ocupă fratele mai mic al lui Mihai Bendeac. Andrei a studiat în Anglia

Cum arată și cu ce se ocupă fratele mai mic al lui Mihai Bendeac. Andrei a studiat în Anglia

Cum arată și cu ce se ocupă fratele mai mic al lui Mihai Bendeac. Andrei a studiat în Anglia

Mihai Bendeac are un frate cu 17 ani mai tânăr, pe care îl iubește ca pe ochii din cap. Andrei Bendeac a împlinit recent 23 de ani și este o fire discretă.

Andrei Bendeac este leit fratele său mai mare, actorul Mihai Bendeac (40 de ani). Mezinul a studiat Artele la Universitatea Lancaster din Anglia și pe 20 august a împlinit 23 de ani. Cu această ocazie, Mihai Bendeac i-a amintit ceea ce știa deja: că între ei este o legătură inseparabilă.

La mulți ani, @aka_bendy! Ești perfect”, a scris Bendeac cel mare pe Intagram, alături de o poză recentă cu fratele mai mic.

Între cei doi frați este o legătură foarte puternică, lucru ușor sesizabil din aparițiile lor împreună.

Te iubesc mult! Sunt mândru să pot spune că am putut fi în prezența celui mai mare actor contemporan român. Te rog să-i transmiți asta maestrului Adrian Titieni când vă întâlniți data viitoare”, i-a scris Andrei lui Mihai de ziua lui. Cum arăta Mihai Bendeac pe vremea când avea păr.

Andrei Bendeac, fan declarat Dinamo București


Fratele lui Mihai Bendeac este microbist și fan înrăit al echipei de fotbal Dinamo București. Când echipa și clubul au trecut prin moment grele, Andrei a suferit în rând cu toți fanii.

În familie este jale mare. Frate-meu nu mai mănâncă, nu mai bea… Deci ăsta este un băiat care mai are un pic și moare. Situația este absolut dramatică din cauza a ceea ce se întâmplă la Dinamo și m-a rugat să pun acest link. Este vorba despre o chestie cu ceva.. 3,5% din profit pe care îl poți redirecționa către Dinamo. Eu acum nu sunt foarte implicat în treaba asta dar e vorba de el”, scria pe rețelele sociale Mihai Bendeac.

Recent, Andrei Bendeac a fost cooptat în staff-ul echipei Dinamo și se va ocupa de comunicare. El a desfășurat această activitate pro bono, chiar și când echipa se afla în Liga a 2-a.

Fotografii: @jurnalul_unui-burlac/@aka_bendy

Vezi și VIDEO:  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni