• PRO TV
  • Adevărul despre relația dintre Violeta și Radu Ștefan Bănică. Cum se înțeleg cei doi frați: Sunt doar plină de iubire

Adevărul despre relația dintre Violeta și Radu Ștefan Bănică. Cum se înțeleg cei doi frați: Sunt doar plină de iubire

Adevărul despre relația dintre Violeta și Radu Ștefan Bănică. Cum se înțeleg cei doi frați: Sunt doar plină de iubire

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, a vorbit într-un interviu despre relația cu fratele ei, Radu Ștefan . Chiar dacă au mame diferite, cei doi se înțeleg perfect, iar Violeta își vede fratele mai mare ca pe un adevărat model de urmat.

Adolescenta a spus într-un interviu pentru spectacola.ro că este mândră de fratele ei, care tocmai și-a lansat prima piesă pe youtube.

“Sunt foarte mândră de el pentru că știu, de atâta timp, că a vrut să facă acest lucru, doar că era foarte timid când era mic. (…) Să-l văd pe scenă, să-l văd că scoate piese, îmi unge inima. Sunt atât de mândră de el, este unul din prietenii mei cei mai buni și este o persoană la care mă uit și îmi spun: Și eu vreau să fiu așa! Pentru că văd cât de tare a putut să crească, să evolueze, să treacă de anumite limite pe care le avea. N-am ce să-i reproșez, sunt doar plină de iubire”, a mai Violeta Bănică pentru spectacola.ro.  


Violeta a mai vorbit și despre cum se simte în calitate de fiica a Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică.

“Ambii mei părinți mi-au spus același lucru: Noi vedem că ești un copil special, te iubim din tot sufletul și te susținem în orice vrei să faci. Și pentru asta îi iubesc și îi apreciez atât de mult. Am doi părinți brilianți, pur și simplu. Sunt atât de mândră să fiu fiica lui Ștefan Bănică și a Andreei Marin. Sunt doi oameni puternici, sunt doi oameni frumoși și sunt aici lângă mine oricând am nevoie”, a spus Violeta pentru aceeași sursa.

SURSA FOTO: INSTAGRAM

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni