• PRO TV
  • Șoferul care a ucis doi tineri între 2 Mai și Vama Veche, declarații stupefiante. Mesajele pentru cei dispăruți sunt sfâșietoare

Șoferul care a ucis doi tineri între 2 Mai și Vama Veche, declarații stupefiante. Mesajele pentru cei dispăruți sunt sfâșietoare

Șoferul care a ucis doi tineri între 2 Mai și Vama Veche, declarații stupefiante. Mesajele pentru cei dispăruți sunt sfâșietoare

Doi tineri au murit în accidentul de mașină dintre localitățile 2 Mai și Vama Veche, după ce un șofer a intrat în plin cu mașina într-un grup de pietoni. 

Sâmbătă seara, șoferul de 19 ani al unui autoturism Mercedes a fost reținut pentru 24 de ore. „Acesta este bănuit că, la data de 19 august a.c., în jurul orei 05.25, ar fi condus un autoturism pe D.N. 39, în apropierea localității Vama Veche și ar fi intrat într-un grup de pietoni, care se deplasa pe partea carosabilă.

În urma accidentului rutier, au decedat la fața locului o tânără, de 20 de ani, și un tânăr, de 21 de ani”, este comunicatul oficial.

Potrivit surselor gandul.ro, acesta nu a recunoscut în fața oamenilor legii că este autorul accidentului.  Mai mult, tânărul a explicat faptul că autoturismul este avariat din cauză că ar fi lovit un animal și nicidecum că ar fi intrat într-un grup de oameni.

Posesor al permisului de conducere de numai trei luni, el a părăsit locul accidentului și a fost prins de polițiști la Vama Veche. Potrivit sursei menționate mai sus, el consumase anterior un cocktail de stupefiante: cocaină, amfetamină şi metamfetamină. 

Între timp rudele tinerilor uciși în accident își plâng copiii decedați la o vârstă așa de fragedă, conform Ziua de Constanța

Atât pe pagina de Facebook a tatălui tânărului de 21 de ani, cât și pe cea a prietenilor acestuia cei care l-au cunoscut au postat mai multe mesaje de condoleanțe. 

”Chiar daca a trecut destul de mult timp de cand nu am mai vorbit, am crescut impreuna. Viata e atat de nedreapta!” 

”Nu imi vine sa cred ca ai plecat de langa noi atat de repede ! ”

” Sper din suflet ca cel ce ti-a facut asta sa plateasca inzecit pentru fapta lui!”

”Sincere condoleanțe!!! Îmi pare deosebit de rău pentru pierderea suferită, Dumnezeu să îl odihnească în pace!”

Sâmbătă, 19 august a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 19 ani, pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
 

„Atitudinea lui este una de regret profund, este în stare de şoc, plânge şi îi pare rău. Părinții încearcă să ia legătura cu familiile victimelor. Nu contestăm măsura arestului preventiv. Având în vedere circumstanţele date, nu poţi să faci altceva”, a declarat Luminiţa Popescu, avocata şoferului drogat, la Antena 3 CNN.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni