• PRO TV
  • Un grup de români a încins o horă pe plajă, în Paralia Katerini. Mulți i-au criticat, după ce imaginile au ajuns pe internet: „Au făcut circ”

Un grup de români a încins o horă pe plajă, în Paralia Katerini. Mulți i-au criticat, după ce imaginile au ajuns pe internet: „Au făcut circ”

Un grup de români a încins o horă pe plajă, în Paralia Katerini. Mulți i-au criticat, după ce imaginile au ajuns pe internet: „Au făcut circ”

Dragoș, un cunoscut blogger de călătorii, a distribuit pe rețelele sociale un video filmat în stațiunea Paralia Katerini din Grecia. În imagini se observă un grup de români petrecăreți, care au încins o horă chiar lângă plajă. În scurt timp, imaginile au devenit virale, iar oamenii au început să-și dea cu părerea despre comportamentul conaționalilor. 

Paralia Katerini se numără printre cele mai căutate stațiuni din Grecia de către turiștii români, în mare parte grație prețurilor foarte accesibile. În această vară, Dragoș, cunoscut prin prisma canalului său de YouTube Uncalator, a realizat mai multe documentare din stațiunea Paralia Katerini. Un filmuleț amuzant le-a atras imediat atenția internauților și a înregistrat numeroase vizualizări și comentarii. În timp ce unii au considerat că este ceva normal, alții au criticat comportamentul turiștilor care au încins o horă. 

„Dansul pinguinilor next level”;

„Ce este acolo, hora suncilor?”;

„Nu-ți place, nu te uiți, dar nu jigni. Spre deosebire de tine acele femei știu să se distreze și nu jignesc pe nimeni”;

„Românii au ințeles greșit democrația. Democrație înseamnă să respecți omul de lângă tine. Ce fac românii acolo e circ, dacă cineva dorește programe artistice se duce acolo, nu ai voie să deranjezi oamenii”;

„Românul până nu face o horă nu se lasă”;

„Trebuie să ne facem de râs oriunde în lumea asta, nu se poate altfel”;

„Bravo lor, aș vrea și eu să mă bag în horă cu ei”; sunt doar câteva dintre comentariile internauților. 

Unii i-au luat la rost pe turiști pentru că au dansat în costum de baie lângă o biserică, aflată în apropierea plajei. 



Sursă foto: captură video/Facebook/ UnCalator, Grecia Paralia Katerini

 


Vezi și: 



 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni