• PRO TV
  • În plin scandal de divorț, Britney Spears postează pe Instagram: „Cumpăr un cal în curând!”

În plin scandal de divorț, Britney Spears postează pe Instagram: „Cumpăr un cal în curând!”

În plin scandal de divorț, Britney Spears postează pe Instagram: „Cumpăr un cal în curând!”

Presa din întreaga lume scrie că soțul a intentat divorț și o acuză de infidelitate, însă Britney Spears are alte griji. Artista nu se poate decide ce cal să-și cumpere. 

La câteva ore după ce s-a aflat că Sam Asghari a depus actele de divorț, Britney a făcut o postare cel puțin bizară pe contul ei de Instagram, acolo unde are peste 42 de milioane de urmăritori. 

N-a spus un cuvânt despre divorț, despre acuzațiile de infidelitate sau despre cel care i-a fost soț în ultimele 14 luni. Fosta „Prințesă pop” a postat o fotografie în care apare călare pe o plajă și următorul mesaj:

„Cumpăr un cal în curând!!!! Atât de multe opțiuni încât e cam greu!!! Un cal pe nume Sophie și altul pe nume Roar??? Nu mă pot decide!!! Ar trebui să mă alătur celor din grupul de cavaleri și să-mi pun o pălărie roz de cowboy???? Oricum, cred că mi-am găsit punctul meu sensibil cu Roar!!!”. 

Cum era de așteptat, Britney a restricționat comentariile la postare. 

Sam Asghari o acuză pe Britney de infidelitate

Conform TMZ, artista de 41 de ani s-ar fi apropiat de un angajat și i-ar fi cerut să o filmeze în pielea goală. Sam Asghari susține că deține un filmuleț compromițător cu ei doi în ipostaze indecente. Soțul artistei vrea să obțină despăgubiri financiare, după ce mariajul lor s-a destrămat după doar 14 luni.

Fotografii: Getty Images/ Instagram @BritneySpears

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni